Welke diensten levert KnoQue | Exclusive Properties?

KnoQUe | Exclusive Properties is u graag van dienst op het gebied van vastgoed. Bijvoorbeeld als u wilt verhuizen, een nieuwe villa - of een nieuwe toplocatie voor uw bedrijf zoekt.

Bij ons immo kantoor kunt u terecht voor een gratis zoekopdracht in België, Nederland en het overige buitenland. U wordt dan op de hoogte gehouden over nieuw aanbod, wat voldoet aan uw wensen en ander nieuws over onze panden en de streek. Wanneer u hier meer over wilt weten geven we u tijdens een afspraak of bezichtiging ook graag fiscale informatie of weetjes door over de verschillen tussen wonen in Nederland en België.

Ook zijn we graag behulpzaam bij het verkopen, aankopen of verhuren van uw villa, kantoor, nieuwbouw appartementen of ander vastgoed.

Natuurlijk gaat het huren van een bedrijfspand in het commerciële centrum van Knokke, verkopen van uw appartement in het Zoute of kopen van bijvoorbeeld een gerenoveerde boerderij vaak gepaard met een kwalitatieve waardebepaling of taxatie. Door onze achtergrond, ervaring en gecertificeerde makelaars kunnen we dit voor u verzorgen.

Heeft u een andere vraag over de diensten van kantoor KnoQue? Neem gerust contact op via +32(0)50-630740.

Meer veelgestelde vragen