ZwinRegio Vastgoedmakelaars en KnoQue | Exclusive Properties is één organisatie, maar waarom dan met 2 verschillende namen?

Ze zeggen wel eens: één team, één doel! Daar gaat het over, maar binnen ons bedrijf altijd in contrast met de verschillende “do’s and dont’s” aan beide zijden van de grens. We opereren wel als één team, maar de twee kantoren hebben elk een ander dna.

Met ZwinRegio hebben we een immokantoor in Sluis en met KnoQue een immokantoor in Knokke. Wij helpen onze klant graag aan twee zijden van de grens. Net als de natuur, werken wij grensoverschrijdend en laten we onze opdrachtgevers, zoekers en anderen graag proeven van beide regio's die in elkaar overlopen. Beide kantoren staan ook voor kwaliteit, daarom ook de keuze voor KnoQue met Q van Qualité/Quality bij ons immokantoor in Knokke

Toch zijn er wel degelijk verschillen. Zaken die we niet over één kam kunnen en willen scheren. Het gaat onder andere om verschillen in de wetgeving, de taal en de gebruiken. Dat is de reden waarom het kantoor ZwinRegio Vastgoedmakelaars in Knokke is verder gegaan onder de naam KnoQue | Exclusive Properties met een eigen immokantoor in Knokke. De kantoornamen geven het werkgebied al enigzins prijs. Met ZwinRegio richten we ons op het gebied West Zeeuws-Vlaanderen (NL) en de polders van West Vlaanderen (BE). KnoQue, immokantoor in Knokke, zetten we in voor hartje Knokke en haar deelgemeentes.

Meer veelgestelde vragen