U heeft gefilterd op

  6 woningen, appartementen... te koop te KnoQue

  • Nieuw

   Zeedijk

   Panoramazicht te Duinbergen

   € 1.250.000

   Ref. 6209262

   • Nieuw

    Zeedijk

    Prachtig zeezicht

    € 695.000 - K.K.

    Ref. 6200698

      Zeedijk

      Duinbergen zeezicht

      € 1.293.000

      Ref. 6141710

        Zeedijk

        Frontaal zeezicht

        € 1.175.000

        Ref. 6141283

         Zeedijk

         Unieke dijkvilla Zeebrugge

         € 1.685.000

         Ref. 6058126

         • wonen met zeezicht

          Zeedijk

          Duplex penthouse met zeezicht

          € 2.250.000

          Ref. 5572341


          “KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

          KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

          Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie?

          Meer informatie

          Ontdek ons aanbod in Knokke

          Kopen, verkopen of aankopen. Zowel op de particuliere als zakelijke markt zijn we u graag van dienst. We hebben een gevarieerd te koop aanbod in Knokke. Van Westkapelle, Heist, Duinbergen, de Zeedijk tot het Zoute. Denk aan commercieel vastgoed, zoals een winkel of kantoor of woonvastgoed. KnoQue biedt vrijstaande villa's, royale woningen, koppelwoningen, half-open bebouwing, een landhuis met schuur en paardenboxen, garageboxen en meer. Liever een appartement? Bekijk dan of een duplex, penthouse of studio past bij de woonwensen. Immo kantoor KnoQue kan helpen in deze zoektocht met behulp van een vrijblijvend zoekprofiel. Vraag er gerust naar.