Toon resultaten als

U heeft gefilterd op

  5 woningen, appartementen... te koop te KnoQue

   Centrum

   Wonen en werken in het Bourgondische Sluis

   € 399.000 - K.K.

   Ref. 7376052

   • Nieuwe prijs

   Centrum

   Ruim appartement te koop aan de rand van Sluis

   Ref. 7370355

    Centrum

    Appartement met landelijk uitzicht

    € 432.500 - K.K.

    Ref. 7279738

     Centrum

     Woning aan het water met twee parkeerplaatsen

     € 789.000

     Ref. 7276920

     • sint anna

      Centrum

      Uniek gelegen

      € 795.000 - K.K.

      Ref. 7133926


      “KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

      KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

      Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

      Meer informatie

      Ontdek ons aanbod in Knokke

      Kopen, verkopen of aankopen. Zowel op de particuliere als zakelijke markt zijn we u graag van dienst. Bij Knoque, ons immokantoor in Knokke, hebben we een gevarieerd te koop aanbod in Knokke. Van Westkapelle, Heist, Duinbergen, de Zeedijk tot het Zoute. Denk aan commercieel vastgoed, zoals een winkel of kantoor of woonvastgoed. KnoQue biedt vrijstaande villa's, royale woningen, koppelwoningen, half-open bebouwing, een landhuis met schuur en paardenboxen, garageboxen en meer. Liever een appartement? Bekijk dan of een duplex, penthouse of studio past bij de woonwensen. Immo kantoor KnoQue kan helpen in deze zoektocht met behulp van een vrijblijvend zoekprofiel. Vraag er gerust naar.