Toon resultaten als

U heeft gefilterd op

  6 woningen, appartementen... te koop te KnoQue

   Buiten Knokke-Heist

   Stijlvolle villa

   € 1.295.000 - K.K.

   Ref. 7138243

   • Verkocht onder voorbehoud

   Buiten Knokke-Heist

   Te renoveren hoeve

   Ref. 7085118

     Buiten Knokke-Heist

     Ruime vakantiewoning, type Leaf

     € 325.000

     Ref. 6913062

     • vastgoedbelegging

      Buiten Knokke-Heist

      Vakantiewoning, type Lodge

      € 155.000

      Ref. 5362864

      • vastgoedbelegging

       Buiten Knokke-Heist

       Vakantiehuis Treeloft

       € 245.000

       Ref. 5362865

       • vastgoedbelegging

        Buiten Knokke-Heist

        Vakantiewoning type Cottge

        € 305.000

        Ref. 5362863


        “KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

        KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

        Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

        Meer informatie

        Ontdek ons aanbod in Knokke

        Kopen, verkopen of aankopen. Zowel op de particuliere als zakelijke markt zijn we u graag van dienst. Bij Knoque, ons immokantoor in Knokke, hebben we een gevarieerd te koop aanbod in Knokke. Van Westkapelle, Heist, Duinbergen, de Zeedijk tot het Zoute. Denk aan commercieel vastgoed, zoals een winkel of kantoor of woonvastgoed. KnoQue biedt vrijstaande villa's, royale woningen, koppelwoningen, half-open bebouwing, een landhuis met schuur en paardenboxen, garageboxen en meer. Liever een appartement? Bekijk dan of een duplex, penthouse of studio past bij de woonwensen. Immo kantoor KnoQue kan helpen in deze zoektocht met behulp van een vrijblijvend zoekprofiel. Vraag er gerust naar.