Toon resultaten als

U heeft gefilterd op

  31 woningen, appartementen... te koop te KnoQue

  • cadzand

   Buiten Knokke-Heist

   Appartement met zeezicht

   € 975.000 - V.O.N.

   Ref. 5724069

   • ruime landgoederen

    Landhuis nabij de kust

    Ref. 5685879

      Buiten Knokke-Heist

      Vakantiewoning, type Lodge

      € 155.000

      Ref. 5362864

        Buiten Knokke-Heist

        Vakantiehuis Treeloft

        € 245.000

        Ref. 5362865

          Buiten Knokke-Heist

          Vakantiewoning type Cottge

          € 305.000

          Ref. 5362863


          “KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

          KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

          Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

          Meer informatie

          Ontdek ons aanbod in Knokke

          Kopen, verkopen of aankopen. Zowel op de particuliere als zakelijke markt zijn we u graag van dienst. Bij Knoque, ons immokantoor in Knokke, hebben we een gevarieerd te koop aanbod in Knokke. Van Westkapelle, Heist, Duinbergen, de Zeedijk tot het Zoute. Denk aan commercieel vastgoed, zoals een winkel of kantoor of woonvastgoed. KnoQue biedt vrijstaande villa's, royale woningen, koppelwoningen, half-open bebouwing, een landhuis met schuur en paardenboxen, garageboxen en meer. Liever een appartement? Bekijk dan of een duplex, penthouse of studio past bij de woonwensen. Immo kantoor KnoQue kan helpen in deze zoektocht met behulp van een vrijblijvend zoekprofiel. Vraag er gerust naar.