Toon resultaten als

U heeft gefilterd op

  2 woningen, appartementen... te huur te KnoQue

  • appartement huur sluis

  Centrum

  De Poort van Sluis

  € 975

  Ref. 7250045

  • Verhuurd

  Centrum

  De Poort van Sluis

  Ref. 7193393


  “KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

  KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

  Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

  Meer informatie

  Ontdek ons aanbod in Knokke

  Huuraanbod in- en rondom Knokke-Heist. Of het nu gaat om huren of verhuren, we zijn u er graag bij van dienst. Ideaal wanneer u op zoek bent naar bedrijfsvastgoed, zoals een winkel in de Lippenslaan of de Kustlaan. Maar KnoQue, ons immokantoor in Knokke, heeft ook een aanbod seizoensverhuur, zoals een vakantievilla in het Zoute. Zoekend naar een appartement of koppelwoning in Knokke? Een vrijblijvend zoekprofiel aanmaken, om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod, is een mogelijkheid. Zo brengen we verhuurder en huurder samen.