Toon resultaten als

U heeft gefilterd op

  4 woningen, appartementen... te huur te KnoQue

   Centrum

   Appartement met landelijk uitzicht

   € 1.250

   Ref. 7428636

   • Verhuurd

   Zoute

   Gemeubeld drie-kamer appartement

   Ref. 7405630

   • appartement huur sluis

   Centrum

   De Poort van Sluis

   € 975

   Ref. 7250045

   • appartement huur sluis

   Centrum

   De Poort van Sluis

   € 900

   Ref. 7193393


   “KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

   KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

   Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

   Meer informatie

   Ontdek ons aanbod in Knokke

   Huuraanbod in- en rondom Knokke-Heist. Of het nu gaat om huren of verhuren, we zijn u er graag bij van dienst. Ideaal wanneer u op zoek bent naar bedrijfsvastgoed, zoals een winkel in de Lippenslaan of de Kustlaan. Maar KnoQue, ons immokantoor in Knokke, heeft ook een aanbod seizoensverhuur, zoals een vakantievilla in het Zoute. Zoekend naar een appartement of koppelwoning in Knokke? Een vrijblijvend zoekprofiel aanmaken, om op de hoogte te blijven van nieuw aanbod, is een mogelijkheid. Zo brengen we verhuurder en huurder samen.