Te koopGolfresidentie Brugse Vaart

Prijzen tussen € 250.000 en € 572.0004501 NE Oostburg

De 20 kavels op Golfresidentie BrugseVaart. Een unieke locatie waar nu de mogelijkheid wordt geboden om uw eigen landhuis te realiseren, pal aan de grens van een gerenommeerde golfbaan. Een groene oase, die het buitenleven ademt - maar vooral die ene, unieke belofte in zich draagt: golf als pure lifestyle. Van de weelderig aangelegde natuur tot het palladiaanse clubhuis dat in faciliteiten en sfeer zijn gelijke niet kent in Europa. De golfclub nabij Knokke biedt een ambiance die terecht zeer...


Bijkomende informatie over het project

De 20 kavels op Golfresidentie BrugseVaart. Een unieke locatie waar nu de mogelijkheid wordt geboden om uw eigen landhuis te realiseren, pal aan de grens van een gerenommeerde golfbaan. Een groene oase, die het buitenleven ademt - maar vooral die ene, unieke belofte in zich draagt: golf als pure lifestyle. Van de weelderig aangelegde natuur tot het palladiaanse clubhuis dat in faciliteiten en sfeer zijn gelijke niet kent in Europa. De golfclub nabij Knokke biedt een ambiance die terecht zeer hoog staat aangeschreven, in West Zeeuws-Vlaanderen en ver daarbuiten. Wat een ongekende luxe om elke ochtend te ontwaken op deze golfbaan.

De zuiderse vakantiesfeer, zo typerend voor de golfclub Oostburg, vermengt zich in de tuinen van golfresidentie Brugse Vaart op verfrissende wijze met het landschap van West Zeeuws-Vlaanderen. De pelikanen en pijnbomen verhogen de mediterrane kustsfeer en deze bomen filteren de zon tot een aangename schaduw zonder het zicht op de golfbaan te belemmeren. De gehele residentie is er immers op ingericht om een volkomen eenheid te vormen met de natuur op de golfbaan.

Het clubhuis in Palladiaanse stijl – gelegen te midden van de 18 holes - behoort beslist tot één van de indrukwekkendste van het continent, met grote zalen en ruimtes, maar boven alles een zeer gemoedelijke sfeer. U kunt hier terecht om samen te borrelen in de Club Lounge of te genieten van een diner op het zonnige terras met uitzicht over de golfbaan, voor als u geen zin heeft zelf in uw keuken te staan.

Binnen Golfresidentie BrugseVaart kunnen zowel majestueuze landhuizen als luxueuze (half)vrijstaande villa's worden gerealiseerd, onderverdeeld in verschillende typen die reeds vergund zijn; par4 en par5.

De architect
De landhuizen in Golfresidentie BrugseVaart zijn ontworpen door architect Dyselinck - architecten kantoor Dedalus.

Bijzonderheden:
- Er is geen bouwverplichting
- Prijzen zijn exclusief BTW

Wij geven u graag meer informatie over deze exclusieve mogelijkheid om van Golfresidentie BrugseVaart uw thuis te maken en nodigen u van harte uit voor een persoonlijke rondleiding met voorstelling op de golfbaan Oostburg. Maak vrijblijvend een afspraak met ons!

Contacteer KnoQue over dit project

"Laat je verrassen en ontdek dit project gelegen te Oostburg"

Ontdek alle andere projecten

Naar overzicht