Te koopRecent gerenoveerd met behoud van authentiek karakter

Vraagprijs € 1.150.000Buiten Knokke-Heist4525 AH Retranchement

Retranchement, gekend voor een mooie wandeling over de stadswallen, de fietsroutes die u brengen naar de Zeeuwse kust, het Bourgondische Sluis en het mondaine Knokke, is de ideale locatie om te wonen of vakantie te vieren met familie en vrienden. Aan de Markt van het dorp, vindt u deze zeer smaakvol gerenoveerde woning met mooie diepe tuin op het zuidwesten. Door de vele grote ramen betrekt het interieur veel licht wat ruimte geeft aan de woning. De achtergevel op het gelijkvloers is...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Retranchement, gekend voor een mooie wandeling over de stadswallen, de fietsroutes die u brengen naar de Zeeuwse kust, het Bourgondische Sluis en het mondaine Knokke, is de ideale locatie om te wonen of vakantie te vieren met familie en vrienden. Aan de Markt van het dorp, vindt u deze zeer smaakvol gerenoveerde woning met mooie diepe tuin op het zuidwesten.

Door de vele grote ramen betrekt het interieur veel licht wat ruimte geeft aan de woning. De achtergevel op het gelijkvloers is voorzien van stalen ramen die een open zicht geven op de tuin en een binnen-buiten ervaring geven als je binnen bent.

Het huis is met veel oog voor detail gerenoveerd en de ruimtes zijn modern doch gezellig ingericht met een luxe uitstraling. Een weekend aan zee met slecht weer is geen straf in deze woning.
De inkomhal geeft door de stalen binnendeur onmiddellijk een zicht op de luxe keuken met prachtige marmeren werkblad. Waar mogelijk werd het originele timmerwerk van de woning behouden zoals de originele binnendeuren welke het pand een stuk authenticiteit geven. Verder werd sinds 2018 een grootschalige renovatie gepleegd waardoor een metamorfose werd gerealiseerd met heel veel smaak en kwaliteit. Binnenkomen in dit huis zal velen een "wauw' gevoel geven.

De open keuken met eiland en prachtig marmer werkblad is volledig ingericht en ook voorzien van een wijnklimaatkast. Ook hier het gebruik van authentieke interieurdelen gecombineerd met een moderne uitstraling. Vanuit de keuken heb je een open zicht in de eet- en leefruimte. De ruime woonkamer biedt plaats aan diverse zithoeken en een grote eettafel. Het open gevoel wordt nog versterkt door de achter- en zijgevel die volledig in glas zijn uitgevoerd. Rechtstreeks contact met de tuin versterkt het ruimtegevoel en de designverlichting is gebalanceerd om ook bij winterse dagen een warme sfeer in huis te geven.
Aan de voorkant van de woning is er een loungehoek/tv-kamer met open haard gerealiseerd. Deze ruimte is prachtig afgewerkt met ingebouwde kasten en inbouwverlichting.

De openslaande stalen deuren in de woonkamer geven toegang naar het terras en de half in grind aangelegde tuin op het zuidwesten. De diepe tuin is verder voorzien van een kleine boomgaard en grasveld. De tuin is bereikbaar via een poort vanaf de straatzijde.

Op de 1e verdieping bevindt zich aan de achterzijde een eerste slaapkamer geschikt voor een dubbel bed, de master bedroom met grote dressing en aansluitende badkamer zijn voorzien van modern ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Vanuit deze slaapkamer is er ook toegang naar het dakterras. Een derde, kleinere slaapkamer geschikt als kinderslaapkamer of bureau, bevindt zich aan de straatzijde. Apart toilet en douchekamer zijn toegankelijk via de overloop.

Kortom, een luxueus en zorgeloos vakantiehuis in het prachtige kustdorp Retranchement op korte afstand van de zee (1,5km) en op een boogscheut van het 'Zoute' en Sluis voor wie een dag shopping niet schuwt.

Wij verzorgen met plezier een bezoek aan deze stijlvol gerenoveerde woning na afspraak via 0117 420688.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht