Te koopNIEUWBOUW - eengezinswoning

Vraagprijs € 494.000 - V.O.N.4524 KZ Sluis

Sluis is een gezellig stadje met een perfecte ligging én een rijke geschiedenis. Binnen de omwalling vindt u alles wat u nodig hebt: restaurants, een school, een apotheek, een huisartsenpost en heel wat winkels. Die zijn ook open op zondag, een mooie erfenis uit de tijd dat de ouders van de leerlingen van Saint-Joseph in het weekend op bezoek kwamen en tegelijk inkopen deden in de dorpskern. Een groene oase van rust aan de rand van Sluis. Dat wordt het woonproject Saint-Joseph. Een...


Bijkomende informatie over het pand

Sluis is een gezellig stadje met een perfecte ligging én een rijke geschiedenis. Binnen de omwalling vindt u alles wat u nodig hebt: restaurants, een school, een apotheek, een huisartsenpost en heel wat winkels. Die zijn ook open op zondag, een mooie erfenis uit de tijd dat de ouders van de leerlingen van Saint-Joseph in het weekend op bezoek kwamen en tegelijk inkopen deden in de dorpskern.

Een groene oase van rust aan de rand van Sluis. Dat wordt het woonproject Saint-Joseph. Een kindvriendelijke omgeving ook, zonder doorgaand verkeer en met een centraal plein om te spelen en ontspannen. Dat kan uiteraard ook in uw eigen tuin. Saint-Joseph combineert zo privacy wanneer u dat wenst met aangename contacten met de andere bewoners.

De bouwstijl is modern en houdt het midden tussen het stedelijke karakter en de dorpse gezelligheid van Sluis. De geelbruine gevelsteen in combinatie met een zadeldak met natuurrode dakpannen en de grote ramen in donkergrijs geschilderd hardhout dragen bij tot de esthetische eenheid die rust en eenvoud uitstraalt.

U komt binnen in de hal, deze geeft toegang tot het toilet waterfonteintje, bergruimte, trap naar de eerste verdieping en het woongedeelte. De woning heeft een open lay-out met Z-vormige leefruimte. Door de open keuken met aansluitend eetgedeelte wordt het leef keuken idee gecreëerd. Vanuit het eetgedeelte loopt u door naar het zitgedeelte. Tevens bevindt zich hier ook de ingang tot de ruime berging met de nodige aansluitingen. De grote rampartijen en openslaande deuren aan de achtergevel, heeft u veel aangenaam lichtinval.

Via de trap komt u in de hal op de eerste verdieping. Deze leidt tot de 4 slaapkamers, badkamer en trap naar de zolder. De eerste en tweede slaapkamer beschikken over draaikiepramen en vaste kasten en hebben ruimte voor een dubbel bed. In de derde kamer is er ruimte voor een enkel bed en heeft en dakraam. De vierde slaapkamer biedt ruimte voor een dubbel bed en heeft ook een dakraam.
De zolder biedt genoeg ruimte om een extra slaapkamer te creëren.

De aankleding van de woning is naar u smaak af te werken dit wordt afgestemd op maat van uw gezin, uw budget en uw persoonlijke voorkeuren. Zo heeft u bijvoorbeeld ruime keuze betreft de keuken, badkamer en vloerafwerking. Deze worden samengesteld

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht