Te koopGelijkvloers appartement met terras

Vraagprijs € 725.000 - K.K.ZeedijkZoute8300 Knokke-heist

Dit gelijkvloers hoekappartement met zuidgericht terras nabij de Wandeldijk wordt dit voorjaar volledig gerenoveerd. U bevindt zich op twee passen van de zee en het strand en op uw terras op het zuiden geniet u van zicht op de groene tuin van de residentie. U komt binnen in de hal met vestiairekast en gastentoilet. De woonkamer is door de grote schuiframen zeer lichtrijk, de open leefruimte met eetgedeelte geeft uit op het terras achteraan. De open keuken is volledig geïnstalleerd. Twee...


Bijkomende informatie over het pand

Dit gelijkvloers hoekappartement met zuidgericht terras nabij de Wandeldijk wordt dit voorjaar volledig gerenoveerd. U bevindt zich op twee passen van de zee en het strand en op uw terras op het zuiden geniet u van zicht op de groene tuin van de residentie.

U komt binnen in de hal met vestiairekast en gastentoilet. De woonkamer is door de grote schuiframen zeer lichtrijk, de open leefruimte met eetgedeelte geeft uit op het terras achteraan.
De open keuken is volledig geïnstalleerd. Twee mooie slaapkamers waarvan er één afsluitbaar is met een schuifwand. Deze kamer is eventueel ook te gebruiken als aparte zithoek. De badkamer is voorzien van een dubbel wastafelmeubel en een inloopdouche.

Zeer aangenaam terras met tuinzicht en zijdelings zeezicht.
Private kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Conciërge in het gebouw.

Mogelijkheid van aankoop staanplaats in het gebouw.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht