Te koop't Schapenhof nabij de kust

Vraagprijs € 1.395.000 - K.K.Buiten Knokke-Heist4511 PE Breskens

Schaapweg In de polders van Breskens en Schoondijke bevindt zich dit prachtige eigendom met 4 slaapkamers, 3 badkamers waarvan één met sauna, open keuken, en 15.190 m2 grond omringt door al het natuurschoon wat West-Zeeuws Vlaanderen te bieden heeft. Rust, ruimte en groen is wat dit object ademt, allemaal op een zucht van de zee. Dit domein bestaat uit 2 woonsten, waarvan één wordt verhuurd aan correcte huurders, beide woningen bereikt u via de lange oprijlaan, waar meer dan voldoende plaats...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Schaapweg
In de polders van Breskens en Schoondijke bevindt zich dit prachtige eigendom met 4 slaapkamers, 3 badkamers waarvan één met sauna, open keuken, en 15.190 m2 grond omringt door al het natuurschoon wat West-Zeeuws Vlaanderen te bieden heeft. Rust, ruimte en groen is wat dit object ademt, allemaal op een zucht van de zee.

Dit domein bestaat uit 2 woonsten, waarvan één wordt verhuurd aan correcte huurders, beide woningen bereikt u via de lange oprijlaan, waar meer dan voldoende plaats is voor verschillende wagens, zowel op het erf als in de nabij gebouwde garages.

De woning met aaneen gebouwde loods betreedt u via de voordeur waar u binnenstapt in de ruime hal. Deze geeft u toegang tot de loods, wasruimte en berging en tot de verschillende leefruimtes. De living en openkeuken met inbouwapparatuur worden overladen met lichtinval wat door de grote raampartijen naar binnen valt. Waar u ook kijkt, u ontkomt niet aan het overweldigende landschap. Dit wordt nog meer duidelijk wanneer u vanuit de keuken het betegelde terras met overkapping opstapt. Het zicht op de vijver met treurwilg is paradijselijk wanneer de zon zichzelf laat zien.

Op de begane grond bevindt zich de eerste slaapkamer met aaneensluitende badkamer met ligbad, inloopdouche en sauna. De overige vertrekken bevinden zich op de eerste verdieping welke u middels de ruime overloop kunt bereiken. Een voormalig notarisklerk werkkamer kan prima gerealiseerd worden tot een kantoor of een extra slaapkamer, ook hier speelt het landschap de hoofdrol wanneer u naar buiten kijkt. 3 andere nette slaapkamers bevinden zich wat verderop waarvan één ook weer met aaneensluitende badkamer met douche en één met aaneensluitende dressroom. Een derde badkamer is de laatste ruimte op deze eerste woonlaag.
Middels een vaste trap is de ruime zolder te bereiken. Deze enorme ruimte kan gebruikt worden als opslag plaats, maar is ook te realiseren tot een extra slaapkamer of gastenverblijf.

Een domein met 2 woningen waarvan één met 4 slaapkamers, 3 badkamers, sauna, open keuken, loods én ruime zolder. Middenin de Zeeuwse vergezichten, vlakbij zee en op half uur van de grens met België.

Is dit uw woondroom? Plan dan snel uw bezoek in.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht