Te huurCommerciële ruimte in de Branding Cadzand

Buiten Knokke-HeistCentrum4506 JL Cadzand

Commerciële ruimte met terras voor horeca of retail in het Centrum van Cadzand-Bad te huur Commerciëel oppervlak van 90 m² en een magazijn van 25 m² In Cadzand Bad is een nieuwe generatie ondernemers opgestaan die samenwerken om deze, naast het mondaine Belgische Knokke Heist gelegen badplaats, te her ontwikkelen. Dit gebeurt met een allure zoals je die in Nederland nog zelden ziet. Er ligt een ambitieuze stedenbouwkundige visie voor het hele dorp op basis waarvan op dit moment een...

Vragen of extra informatie gewenst over dit pand?

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Commerciële ruimte met terras voor horeca of retail in het Centrum van Cadzand-Bad te huur
Commerciëel oppervlak van 90 m² en een magazijn van 25 m²

In Cadzand Bad is een nieuwe generatie ondernemers opgestaan die samenwerken om deze, naast het mondaine Belgische Knokke Heist gelegen badplaats, te her ontwikkelen. Dit gebeurt met een allure zoals je die in Nederland nog zelden ziet. Er ligt een ambitieuze stedenbouwkundige visie voor het hele dorp op basis waarvan op dit moment een spectaculaire kwaliteitsslag wordt gerealiseerd. De aangelegde fraaie haven van Cadzand is daarvan het meest recente resultaat.

Deze kwaliteitsslag uit zich de afgelopen tien jaar ook met name in de vele recreatieve nieuwbouwprojecten in de vorm van recreatieparken maar vooral appartementsgebouwen met een toevoeging van een kleine 800 woonentiteiten. Deze ontwikkeling in Cadzand-Bad zet door, hierdoor zal dit aantal blijven groeien.

Ook hebben de vijf bestaande viersterrenhotels allemaal plannen voor spectaculaire nieuwbouw. Het Strandhotel, is al sinds 2015 bezig met deze nieuwbouw. Ook naast het Badhuis Cadzand gelegen hotel de Blanke Top vergroot zijn capaciteit met ruim 100 nieuwe kamers.
Topkok Sergio Herman is begonnen met de culinaire opwaardering van Cadzand met de opening van zijn zeer succesvolle restaurants Pure C, Air Republic en Blueness.

BESTEMMING
- Detailhandel;
- Lichte horeca;
- Zakelijke dienstverlening;

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht