Te koopAppartement Wielingen

Vraagprijs € 1.695.000 - K.K.CentrumZoute8300 Knokke-heist

Midden in het Zoute, in de Wielingen, vlak aan zee en aan de Kustlaan, bevindt zich dit prachtig hoekappartement, van 90 m² woonoppervlakte, dat momenteel volledig gerenoveerd wordt. Vanaf het op het Zuiden gelegen terras heeft u prachtige zichten over de villaresidenties en de Approach golf van Knokke Het Zoute. Het appartement met drie slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping en is ingericht met een inkomhal met gastentoilet. Van hieruit komen we in de ruime leefruimte, zeer...


Bijkomende informatie over het pand

Midden in het Zoute, in de Wielingen, vlak aan zee en aan de Kustlaan, bevindt zich dit prachtig hoekappartement, van 90 m² woonoppervlakte, dat momenteel volledig gerenoveerd wordt. Vanaf het op het Zuiden gelegen terras heeft u prachtige zichten over de villaresidenties en de Approach golf van Knokke Het Zoute.

Het appartement met drie slaapkamers bevindt zich op de tweede verdieping en is ingericht met een inkomhal met gastentoilet. Van hieruit komen we in de ruime leefruimte, zeer lichtrijk door de grote raampartijen aan 2 zijdes. De living biedt plaats aan een zithoek en een eethoek die uitgeven op het op de ruime terrassen. De open keuken is volledig ingericht.
Aan de achterzijde bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, elk uitgevend op een Frans balkon. Elk van deze slaapkamers beschikt over een eigen bad- of douchekamer. Derde slaapkamer wordt ingericht met een stapelbed (Lollipop)

2 Privatieve kelders. Gemeenschappelijke fietsenberging.
Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats in de residentie.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht