Te koopAppartement 158 m² Wandeldijk

Vraagprijs € 2.625.000ZeedijkZoute8300 Knokke-heist

Op werkelijk een prachtige ligging aan de Wandeldijk, in t Zoute, ligt de prestigieuze residentie "Negresco", waarin zich dit appartement van 158 m² met 4 slaapkamers en 2 ruime Zuidgerichte terrassen bevindt. Vanuit de residentie staat u direct op het strand en in de duinen. Op zeer korte loopafstand vind u de Kustlaan en de Zeedijk met winkels, galeries en terrasjes. De totaalrenovatie van dit uitzonderlijk, groot appartement is opgeleverd eind mei 2021. De afwerking is gebeurd met...

Appartement 158 m² Wandeldijk

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Op werkelijk een prachtige ligging aan de Wandeldijk, in t Zoute, ligt de prestigieuze residentie "Negresco", waarin zich dit appartement van 158 m² met 4 slaapkamers en 2 ruime Zuidgerichte terrassen bevindt. Vanuit de residentie staat u direct op het strand en in de duinen. Op zeer korte loopafstand vind u de Kustlaan en de Zeedijk met winkels, galeries en terrasjes.

De totaalrenovatie van dit uitzonderlijk, groot appartement is opgeleverd eind mei 2021. De afwerking is gebeurd met kwalitatieve en duurzame materialen.
Indeling is als volgt: U betreedt het appartement in de hal met apart gastentoilet en vestiaireruimte met bergruimte. Vanuit de hal is er toegang naar de eerste twee slaapkamers, elk voorzien van ingebouwde kasten en een eigen douchekamer.
Vervolgens bereiken we de open keuken ingericht met Siemens toestellen. De ruime en lichtrijke woonkamer met gezellige zithoek en ruime eetkamer geeft uit via grote schuiframen op aangename op het Zuiden gerichte terrassen. Beide terrassen bieden een prachtig zicht op de tuinen van de residentie en een vergezicht op t Zoute.
Volwaardige derde en vierde slaapkamer, geschikt voor een tweepersoonsbed met ingemaakte kasten en elk met eigen bad- of douchekamer.

Privé kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Conciërge in het gebouw.
Prijs is inclusief tandemgarage (2 plaatsen) in de residentie.


Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht