Te huurAuthentiek restaurant met ruime bovenwoning

Vraagprijs € 3.7504503 AH Groede

Het pittoreske dorp Groede is gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust en is erg geliefd bij de toeristen die in dit artistieke dorp de Vlaamse bouwstijl kunnen bezichtigen. Groede is een zeer actief dorp waarbij de Markt een centrale plaats in neemt. In Groede bevinden zich meerdere kleinere winkels, musea, bierbouwerij, historische herberg en niet te vergeten uitstekende horeca. Het strand bevindt zich op fietsafstand van het dorp. Omschrijving object Sfeervol restaurant met terras en...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Het pittoreske dorp Groede is gelegen aan de Zeeuws-Vlaamse kust en is erg geliefd bij de toeristen die in dit artistieke dorp de Vlaamse bouwstijl kunnen bezichtigen. Groede is een zeer actief dorp waarbij de Markt een centrale plaats in neemt. In Groede bevinden zich meerdere kleinere winkels, musea, bierbouwerij, historische herberg en niet te vergeten uitstekende horeca. Het strand bevindt zich op fietsafstand van het dorp.

Omschrijving object
Sfeervol restaurant met terras en bovenwoning gelegen in zeer toeristische regio Groede (nabij Cadzand). Het bedrijf maakt gebruik van een groot terras aan de voorzijde (40 zitplaatsen) en een groot tuinterras (50 zitplaatsen) aan de achterzijde. Vanuit de sfeervolle keuken waar de gasten voorheen gewoon een goed glas wijn konden drinken met de kok terwijl hun diner op vakkundige wijze bereid werd, kan er lunch en diner verzorgd worden. Het restaurantgedeelte telt circa 40 zitplaatsen en geeft een echt knus huiskamergevoel. De keuken is praktisch ingericht en beschikt over de noodzakelijke apparatuur.

Bovenwoning
Op de eerste en tweede verdieping is een royale bovenwoning (144 m²) gelegen met o.a. een ruime woonkamer, keuken, badkamer en 5 slaapkamers. De zolder bevind zich op de derde verdieping.

Bijzonderheden
- Unieke locatie in toeristische regio
- Woongelegenheid boven restaurant
- 2 terrassen
- Geen afnameverplichtingen
- Geen overname van personeel
- Het terras aan de voorzijde wordt gehuurd van de gemeente Sluis

Bestemming
Van toepassing is het bestemmingsplan “Kleine Kernen Sluis”.
De bestemming luidt: Enkelbestemming “Gemengd”, horeca tot en met de categorie 2b van de Staat van Horeca-activiteiten,
Dubbelbestemming “Waarde Archeologie – 1”
Dubbelbestemming “Waarde Cultuurhistorie – 2”.

Oppervlaktes
Verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) 172 m²
Woonoppervlak (WO) 144 m²

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht