Te koopAppartement 158 m² Wandeldijk

Vraagprijs € 2.425.000ZeedijkZoute8300 Knokke-heist

Op werkelijk een prachtige ligging aan de Wandeldijk, in t Zoute, ligt de prestigieuze residentie "Negresco", waarin zich dit appartement van 158 m² met 4 slaapkamers en 2 ruime Zuidgerichte terrassen bevindt. Vanuit de residentie staat u direct op het strand en in de duinen. Op zeer korte loopafstand vind u de Kustlaan en de Zeedijk met winkels, galeries en terrasjes. Er is begonnen met de totaalrenovatie van dit uitzonderlijk, groot appartement en het zal volledig instap klaar worden...

Appartement 158 m² Wandeldijk

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Op werkelijk een prachtige ligging aan de Wandeldijk, in t Zoute, ligt de prestigieuze residentie "Negresco", waarin zich dit appartement van 158 m² met 4 slaapkamers en 2 ruime Zuidgerichte terrassen bevindt. Vanuit de residentie staat u direct op het strand en in de duinen. Op zeer korte loopafstand vind u de Kustlaan en de Zeedijk met winkels, galeries en terrasjes.

Er is begonnen met de totaalrenovatie van dit uitzonderlijk, groot appartement en het zal volledig instap klaar worden opgeleverd. De afwerking gebeurt met kwalitatieve en duurzame materialen.
Indeling is als volgt: U betreedt het appartement in de hal met apart gastentoilet en vestiaireruimte met bergruimte. Vanuit de hal is er toegang naar de eerste twee slaapkamers, elk voorzien van ingebouwde kasten en een eigen douchekamer.
Vervolgens bereiken we de open keuken ingericht met Siemens toestellen. De ruime en lichtrijke woonkamer geeft uit via grote schuiframen op een aangenaam op het Zuiden gericht terras. Aansluitend bevindt zich de eetkamer, eveneens uitgevend op een Zuid georiënteerd terras. Beide terrassen bieden een prachtig zicht op de tuinen van de residentie en een vergezicht op t Zoute.
Vervolgens nog de derde en vierde slaapkamer met ingemaakte kasten en elk met eigen bad- of douchekamer.

In de residentie bieden wij u de mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garagebox en een staanplaats in de residentie.


Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht