Verkocht onder voorbehoudAan de voet van de duinen

Op een boogscheut van de kust , met zicht op de duinen vinden we deze prachtige residentie, genaamd “CDZND” met op de eerste verdieping dit prachtige, luxe afgewerkte appartement met twee slaapkamers en aangenaam terras. Het appartement wordt volledig bemeubeld verkocht. Vanop het ruime overdekte terras hoort u het zalige geluid van de kust en geniet u van het zicht op de natuur. Wanneer u het appartement verlaat en de duinopgang oploopt staat u onmiddellijk aan het water. De meest...


Bijkomende informatie over het pand

Op een boogscheut van de kust , met zicht op de duinen vinden we deze prachtige residentie, genaamd “CDZND” met op de eerste verdieping dit prachtige, luxe afgewerkte appartement met twee slaapkamers en aangenaam terras. Het appartement wordt volledig bemeubeld verkocht. Vanop het ruime overdekte terras hoort u het zalige geluid van de kust en geniet u van het zicht op de natuur. Wanneer u het appartement verlaat en de duinopgang oploopt staat u onmiddellijk aan het water.

De meest zuidelijke badplaats van Nederland is Cadzand - Bad. Hier vindt u een 11 kilometer lang zandstrand, omgeven door de mooie Zeeuwse natuur, met slikken, schorren en oude polders. Ontdek zelf waarom de uitgestrekte stranden van Zeeuws-Vlaanderen tot de mooiste en schoonste van Nederland behoren. U kunt een hele middag heerlijk over de Cadzandse duinen wandelen, fietsen en/of genieten bij één van de nieuwe strandpaviljoens.

Op de fiets ontdek je Zeeuws-Vlaanderen van een andere kant, namelijk van de zeekant. Verschillende fietspaden liggen hier buitendijks. Met je neus in de frisse zeewind en uitzicht over het water. Het natuurgebied “Het Zwin” verbindt Cadzand-Bad met de Belgische badplaats Knokke. Langs dit natuurgebied en door de “Zwinduinen en polders” fietst men binnen een half uur van Cadzand-Bad naar de Zeedijk van Knokke.

Naast de natuur kan men in deze regio ook heerlijk genieten van alle culinaire hoogstandjes. Op enkele honderden meters afstand treft men divers horeca aanbod met prachtig uitzicht op de Noordzee en de monding van de Westerschelde, waaronder bistro Beaufort, brasserie Lou Lou, en fine dining le Sommet. Ook de toprestaurants van Sergio Herman; Pure C, Blueness en Air Republic treft men op loopafstand. Dit is echter nog maar een greep van hetgeen dat deze regio te bieden heeft. Voor de culinaire avonturier is er een wereld te ontdekken rondom Cadzand-Bad en in geheel West Zeeuws-Vlaanderen.
In Cadzand-Bad is een prachtige hypermoderne jachthaven met een open verbinding met de Westerschelde. Deze ‘State of the Art’ jachthaven heeft 125 ruime ligplaatsen van verschillende afmetingen met zijsteigers. Deze zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Er is bovendien een eigen clubhouse met zicht op de haven en het strand.

Indeling:
We betreden het appartement langs de stijlvolle hall, voorzien van een nis met zitbank. Vervolgens hebben we aan de linkerzijde het aparte hangtoilet met spoelbak.
De lichtrijke woonkamer en eetplaats, afgewerkt met een stijlvolle parketvloer, geven uit op het overdekte terras. De open keuken is voorzien van de beste apparatuur: koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron en uiteraard een kookplaat met geïntegreerde afzuigkap van het merk Bora. Door de open indeling van de ruimtes die rechtstreeks toegang geven tot het terras is er veel natuurlijk licht aanwezig.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers met parketvloeren, voorzien van inbouwkasten en aparte bediening van de vloerverwarming. De praktische badkamer is voorzien van zowel een douche als een bad, een dubbel lavabomeubel en een verwarming voor de handdoeken. Op het einde van de overloop hebben we aan de linkerzijde de ruime berging met aansluiting voor de wasmachine en de droger, verder is er ook een aparte eigenaarskast in de berging.

Ten slotte is er ook nog een ondergrondse parkeerplaats en een bijhorende ruime berging waar men tal van zaken kwijt kan, zoals onder andere strandgerief.

Specificaties:
3 dubbel glas
HR condensatieketel
Mechanische ventilatie
Bouwjaar 2019

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht