Te koopKoppelvilla nabij zee

Vraagprijs € 2.995.0008300 Knokke

Volledig gerenoveerde koppelvilla op een terrein van 730 m², uitstekend gelegen aan de Bronlaan, op slechts enkele passen van het Zwin, de zee en de "Royal Zoute Tennis Club". Indeling: Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer uitgevend op de op het Zuiden gelegen tuin, aangename salon met open haard, ruime eetplaats . Volledig ingerichte open keuken met alle comfort. Praktische berging. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten en...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Volledig gerenoveerde koppelvilla op een terrein van 730 m², uitstekend gelegen aan de Bronlaan, op slechts enkele passen van het Zwin, de zee en de "Royal Zoute Tennis Club".

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke woonkamer uitgevend op de op het Zuiden gelegen tuin, aangename salon met open haard, ruime eetplaats . Volledig ingerichte open keuken met alle comfort. Praktische berging.
Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten en elk met een privatieve bad- of douchekamer.
Op de tweede verdieping is er een vijfde slaapkamer met douchekamer.

De woonkamer geeft uit op een nieuw aangelegd houten terras en biedt zicht op de aangename, beschutte tuin met vaste planten.
De inpandige garage biedt plaats aan één wagen en op eigen terrein zijn er meerdere parkeerplaatsen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende bezichtiging!
+32(0)50 630 740 info@knoque.be

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht