Te koopVlak aan zee, t Zoute

Vraagprijs € 725.000 - K.K.CentrumZoute8300 Knokke

Zon, zee en uw eigen verblijf op twee passen van het strand, pal in het Zoute! Of u nu in de zomer of winter naar zee komt, het hele jaar door is het goed toeven in deze aangename badstad met tal van activiteiten, luxe winkels, leuke terrasjes en restaurants. Op de 8e verdieping van dit gebouw is dit volledig gerenoveerd appartement als volgt ingedeeld; Ruime inkom met gastentoilet die doorloopt naar de aangename leefruimte. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op zee en op de villa's van het...


Bijkomende informatie over het pand

Zon, zee en uw eigen verblijf op twee passen van het strand, pal in het Zoute! Of u nu in de zomer of winter naar zee komt, het hele jaar door is het goed toeven in deze aangename badstad met tal van activiteiten, luxe winkels, leuke terrasjes en restaurants.
Op de 8e verdieping van dit gebouw is dit volledig gerenoveerd appartement als volgt ingedeeld;

Ruime inkom met gastentoilet die doorloopt naar de aangename leefruimte. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op zee en op de villa's van het Zoute. De halfopen keuken met bar, geeft uit op een balkon en is ingericht met enkele spoelbak, AEG apparatuur zoals inductiekookplaat, dampkap, koelkast, aparte diepvries en combi-magnetron.
De twee aan de achterzijde gelegen slaapkamers hebben toegang naar het gevelbrede, op het Zuidwesten georiënteerd balkon. Eén slaapkamer (14 m²) is ingericht met ingemaakte kasten, badkamer en suite met ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet. De tweede slaapkamer (11 m²) heeft een douchekamer met inloopdouche en enkele wastafel.

Bijkomende informatie:
- Verwarming middels nieuwe CV ketel op aardgas.
- Vloeren in parket afgewerkt, keuken en badkamers in steen
- Staanplaats in de residentie mogelijk
- Individuele kelderberging

Kom en overtuig u zelf tijdens een bezichtiging!

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht