Te koopUniek wonen aan 0% registratiekosten !

Vraagprijs € 200.000 - K.K.8000 Brugge

Gelegen in het gezellige Brugse kanaal langs de kolenkaai die zijn naam heeft verkregen in het jaar 1899 verwijzend naar het groot aantal kolen die hier per schip werden aangevoerd, op enkele passen van het historische als werelderfgoed erkend stadcentrum, en op wandelafstand van diverse winkels zoals o.a. Colruyt, Kruidvat, Action, Lidl, Hema, Albert Hein etc.…. ligt het woonschip “Ster Der Zee”. Voorzien van ruime leefruimte met gezellige haard, knusse keuken, 3 slaapkamers , apart toilet...


Bijkomende informatie over het pand

Gelegen in het gezellige Brugse kanaal langs de kolenkaai die zijn naam heeft verkregen in het jaar 1899 verwijzend naar het groot aantal kolen die hier per schip werden aangevoerd, op enkele passen van het historische als werelderfgoed erkend stadcentrum, en op wandelafstand van diverse winkels zoals o.a. Colruyt, Kruidvat, Action, Lidl, Hema, Albert Hein etc.…. ligt het woonschip “Ster Der Zee”.

Voorzien van ruime leefruimte met gezellige haard, knusse keuken, 3 slaapkamers , apart toilet en een ruim voordek.
We bereiken de “Ster Der Zee” langs het gezellige wandelpad, van hieruit kunt u een mooie wandeling starten via de vesten met meer dan 26 hectare groen. Bewonder de vier middeleeuwse stadspoorten of las een pauze in met een gezellige picknick aan de voet van de molens.

Via de stuurhut bereikt u de inkom van het schip voorzien van ruime opbergruimte. Via de neerwaartse trap betreden wij de uiterst ruime en gezellige leefruimte. Aan de linkerkant bevindt zich de keuken voorzien van talrijke opbergkasten. Koken met het mooie uitzicht op het gezellige Brugse kanaal.

De woonkamer voorzien van een prachtige haard straalt een en al gezelligheid uit, Knusse winteravonden voor de haard in een unieke setting. In de lange hal na de woonkamer bevinden zich de 3 slaapkamers en het toilet. De eerste grote slaapkamer met ruime ingemaakt kasten is tevens ook voorzien van een aanpalende badkamer met ligbad, dubbele wastafel en ruime opbergkasten. Hier is ook de aansluiting aanwezig voor de wasmachine en droogkast. De 2de slaapkamer waar ook plaats is voor een dubbel bed is voorzien van een ruime douchecel.
De 3de kamer kan ingericht worden als extra slaapkamer of bureelruimte. In deze kamer is een volledig op maat gemaakte boekenkast voorzien.

Het voordek van het schip beschikt over een ruime tent van 8x4 m, hier kunt u genieten vanaf de lente van een gezellig kopje koffie of een lekker ontbijt met het gefluit van de vogels op de achtergrond en het schitterende uitzicht over het water.
De ideale locatie voor een unieke B&B (mits vergunning), cohousingproject of om elke dag wakker te worden met een echt vakantiegevoel. Tevens geniet u bij de aankoop van een woonboot van 0% registratiekosten.

Bijzonderheden:
- De boot beschikt over een communitair attest
- Ligplaats in eigen eigendom.
- Drie tanks met elk een inhoud van 2 ton voor wateropslag
- Tank aanwezig voor mazout
- Verwarming elektrisch, aangesloten op stadsnet
- Mazouttank met inhoud van 2,5 ton ( kan dienen als reservetank)

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht