Te koopZorgeloos wonen in Residentie Zilvertorens……

Vraagprijs € 329.000 - K.K.Westkapelle8300 Knokke-heist

In de dorpskern van Westkapelle gelegen midden in het groene polderlandschap, op wandelafstand van handelszaken en openbaar vervoer, vlakbij het centrum van Knokke en op een boogscheut van Brugge en Damme bevinden zich de assistentiewoningen 'De Zilvertorens Westkapelle'. Deze nieuwe, nooit eerder bewoonde flat op de 2de verdieping, heeft een gezellige woonkamer voorzien van ruime, ingemaakte kasten, een volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met aansluitend de badkamer met ruime inloopdouche...


Bijkomende informatie over het pand

In de dorpskern van Westkapelle gelegen midden in het groene polderlandschap, op wandelafstand van handelszaken en openbaar vervoer, vlakbij het centrum van Knokke en op een boogscheut van Brugge en Damme bevinden zich de assistentiewoningen 'De Zilvertorens Westkapelle'.
Deze nieuwe, nooit eerder bewoonde flat op de 2de verdieping, heeft een gezellige woonkamer voorzien van ruime, ingemaakte kasten, een volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met aansluitend de badkamer met ruime inloopdouche en aansluiting voor wasmachine en droogkast en een ruim terras.
In elke flat is een oproepsysteem aanwezig dat in verbinding staat met de woonassistent en conciërge. Hierdoor kan op elk moment hulp worden verleend. Daarnaast wordt één flat bewoond door een conciërge. Bovendien verzekert zijn aanwezigheid de permanentie ’s nachts en tijdens het weekend.
Vlak naast het gebouw bevinden zich overdekte fietsenstallingen en vijftien gemeenschappelijke autostaanplaatsen.
In De Zilvertorens Westkapelle genieten bewoners van alle comfort. In het gebouw bevindt zich een ruime cafetaria waar u kunt genieten van dagverse maaltijden en een sfeervol zonnig terras. Bewoners kunnen er onder meer deelnemen aan talloze activiteiten, samenkomen met andere bewoners en bezoek van familie of vrienden ontvangen.
Bent u op zoek naar een veilige thuis met zorg en diensten op maat? Of zoekt u een duurzame en rendabele investering met een mooi rendement?
Neem dan snel contact op met ons kantoor +32(0)50 63 07 40

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht