Te koopOpen zicht en nabij het strand van Heist

Vraagprijs € 499.5008301 Knokke-heist

De Kinkhoorn, een gezellig en verkeersvrij plein tussen de August Beernaertstraat en de L. Parentstraat te Knokke-Heist, als open ruimte in het dambordpatroon tussen de Zeedijk en de Graaf d'Ursellaan aangelegd in ca. 1925. De oorspronkelijke bebouwing van dit plein is grotendeels bewaard gebleven en bestaat uit een ensemble van burgerhuizen in cottagestijl, waarbij de rode bakstenen topgevels voorzien zijn van imitatievakwerk in de top, erkers en loggia's. Deze nieuwbouw residentie "Square"...


Bijkomende informatie over het pand

De Kinkhoorn, een gezellig en verkeersvrij plein tussen de August Beernaertstraat en de L. Parentstraat te Knokke-Heist, als open ruimte in het dambordpatroon tussen de Zeedijk en de Graaf d'Ursellaan aangelegd in ca. 1925. De oorspronkelijke bebouwing van dit plein is grotendeels bewaard gebleven en bestaat uit een ensemble van burgerhuizen in cottagestijl, waarbij de rode bakstenen topgevels voorzien zijn van imitatievakwerk in de top, erkers en loggia's.

Deze nieuwbouw residentie "Square" ligt aan De Kinkhoorn en op 20 meter van de Zeedijk en het centrum van Heist. Wij bieden u hier een verhoogd gelijkvloers hoekappartement van 109 m² met kwalitatieve afwerking en drie slaapkamers aan.

U komt binnen in de lichtrijke woonkamer met veel raampartijen met schuifdeuren of openslaande deuren en aangenaam zicht over het plein. De open keuken is volledig ingerichte met Siemens apparaten en biedt eveneens een ontbijtbar.
In de gang naar de slaapkamers bevindt zich een apart toilet en een berging met aansluiting voor wasmachine.
De drie ruime slaapkamers zijn ingericht met ingemaakte kasten. Eén van de slaapkamers beschikt over een aangrenzende badkamer. Aparte douchekamer en een tweede toilet in de nachthal.
De residentie beschikt over een gemeenschappelijke fietsenkelder en er is de mogelijkheid om een garage of staanplaats aan te kopen in het gebouw.

Verdere inlichtingen en plannen zijn beschikbaar op kantoor na afspraak.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht