Te koopNieuwbouw duplex nabij centrum

Vraagprijs € 749.5008300 Knokke-heist

In de nabijheid van het Abraham Hansplein, met het zeer kenmerkende standbeeld van de twee groetende oranje mannen van Joep Van Lieshout, ligt deze nieuwbouwresidentie op een steenworp van zee, cultuur en vertier in de badstad Knokke-Heist. De nieuwbouwresidentie uit 2018 bestaat uit 5 verdiepingen met één appartement per verdiep. Dit ruim en kwalitatief afgewerkt duplexappartement bevindt zich op de 4e en 5e verdieping en omvat 135 m² woonoppervlakte en 15 m² terrassen aan voor - en...


Bijkomende informatie over het pand

In de nabijheid van het Abraham Hansplein, met het zeer kenmerkende standbeeld van de twee groetende oranje mannen van Joep Van Lieshout, ligt deze nieuwbouwresidentie op een steenworp van zee, cultuur en vertier in de badstad Knokke-Heist.
De nieuwbouwresidentie uit 2018 bestaat uit 5 verdiepingen met één appartement per verdiep. Dit ruim en kwalitatief afgewerkt duplexappartement bevindt zich op de 4e en 5e verdieping en omvat 135 m² woonoppervlakte en 15 m² terrassen aan voor - en achterzijde.

Op de vierde verdieping, bereikbaar met de lift, bevindt zich de inkomhal met apart toilet en vestiaire.
Een ruime, lichtrijke woonkamer met gevelbreed terras aan de voorzijde biedt plaats aan een gezellige zithoek en eetkamer. Het appartement is volledig in parket gelegd evenals de trapopgang naar de slaapverdieping. Volledig geïnstalleerde woonkeuken met aparte berging/ bijkeuken aangrenzend aan de eetkamer die uitgeeft op het terras aan de achterzijde.
Op de bovenverdieping bevinden zich de master bedroom met eigen badkamer, een tweede ruime slaapkamer en een kleinere derde slaapkamer. Douchekamer en apart toilet.

Twee kelders aanwezig in het gebouw.
Mogelijkheid tot aankoop van dubbele autostaanplaats of garagebox in het gebouw.

Verdere inlichtingen en plannen op kantoor na afspraak.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht