Te koopTriplex loft in de Kerk van Sluis

Vraagprijs € 387.5004524 CV Sluis

OPEN DEUR DAG 1 AUGUSTUS VAN 15U TOT EN MET 17U, GELIEVE VOORAF AAN TE MELDEN De entree van het loft appartement geeft toegang tot meerdere vertrekken waaronder de living met open keuken, deze ruimte heeft plaats voor een grote sofa en een eettafel voor minimaal acht personen. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, waaronder een inductie kookplaat/fornuis, vaatwasser en koelkast. De stalen/aluminium puien voorzien van HR++ glas kunnen volledig worden opgezet, zodat men een semi...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

OPEN DEUR DAG 1 AUGUSTUS VAN 15U TOT EN MET 17U, GELIEVE VOORAF AAN TE MELDEN

De entree van het loft appartement geeft toegang tot meerdere vertrekken waaronder de living met open keuken, deze ruimte heeft plaats voor een grote sofa en een eettafel voor minimaal acht personen. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, waaronder een inductie kookplaat/fornuis, vaatwasser en koelkast. De stalen/aluminium puien voorzien van HR++ glas kunnen volledig worden opgezet, zodat men een semi buitenruimte kan creëren op mooie zomerdagen. De gewelven met schoonmetselwerk en een hoge voegkwaliteit blijven zichtbaar om de authenticiteit van het gebouw te behouden.

Het eerste slaapvertrek is achter de keukenwand gepositioneerd, met plaats voor een groot tweepersoonsbed en een eigen badkamer en suite met douche en wastafel. Er is een aparte installatie- bergruimte voor een wasmachine en/of droger, hier hangt tevens de C.V. combi-ketel. De nachthal/entree is met een nis gemaakt die als garderobe kan dienen, daarnaast geeft het toegang tot het gastentoilet een extra opbergkast.

Op de eerste verdieping van dit loftappartement treft men de ‘masterbedroom’. Deze is royaal opgezet met open vide en uitzicht op de grote kerkramen, men heeft hier plaats voor een groot twee persoons bed en een dressingruimte met plaats voor een kastenwand. De badkamer en suite is ingericht met douche en/of bad, en een separaat toilet.
Onder het gewelf op de twee verdieping van dit loftappartement treft men de additionele ruimte te gebruiken als kantoor en/derde slaapkamer. Ook deze ruimte kijkt uit op de grote kerkruimte en voelt knus maar tegelijkertijd ruim aan door de grote open vide.

Het gebouw heeft meerdere centrale ingangen, alsook een ruimte als gezamenlijke fietsenberging en een containerruimte.

Men heeft de mogelijkheid om een parking bij te kopen in de inpandige garage op de begane grond van het gebouw.

Deze woning is uitermate geschikt voor een gezin, tweede verblijf of belegging.

De prijzen van deze exclusieve appartementen starten vanaf € 387.500,- VON

Is uw interesse gewekt, vraag dan verkoopgesprek aan bij ons op kantoor in Sluis of Knokke. 6

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht