Te koopBouwkavel van wereldse kwaliteiten

Vraagprijs € 995.000 - K.K.4525 LS Retranchement

Locatie, Locatie, Locatie, Retranchement is met uitstek het meest romantische dorp van onze regio. Het is een waar genot om op deze prachtige locatie te mogen verblijven. De ultieme rust, het prachtige uitzicht en niet te vergeten op minder dan 5 minuten rijden van de duinen van Cadzand-Bad. Kortom deze woning kunnen we toevoegen aan onze “Romantische in Retranchement”. West Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich door de nieuwe jachthaven van Cadzand-Bad, de vernieuwde strandpaviljoens, het...

Bouwkavel van wereldse kwaliteiten

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Locatie, Locatie, Locatie, Retranchement is met uitstek het meest romantische dorp van onze regio. Het is een waar genot om op deze prachtige locatie te mogen verblijven. De ultieme rust, het prachtige uitzicht en niet te vergeten op minder dan 5 minuten rijden van de duinen van Cadzand-Bad. Kortom deze woning kunnen we toevoegen aan onze “Romantische in Retranchement”.

West Zeeuws-Vlaanderen kenmerkt zich door de nieuwe jachthaven van Cadzand-Bad, de vernieuwde strandpaviljoens, het duingebied en de brede en mooiste zandstranden. Op de duinen kan men heerlijk wandelen en genieten van het zeezicht. Daarnaast zijn er veel restaurants van een hoogwaardig culinair niveau, waaronder Pure-C, AIRrepublic, Spetters en de Kromme Watergang. Het natuurgebied “Het Zwin” verbindt het Zeeuwse Cadzand-Bad en het Belgische Knokke met elkaar.

Deze eerder genoemde State of the Art Jachthaven heeft een capaciteit van 125 ruime ligplaatsen van verschillende afmetingen. Tevens zit hier het restaurant AIRrepublic van topchef Sergio Herman gesitueerd.
's Ochtends ziet u de zon opkomen, welke de gehele dag over het landschap op de zuidgevel staat en 's avonds ondergaat in het Westen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bouwen van een exclusief landgoed met een groot landhuis met een uitzonderlijk volume van ca. 1.000 m³. Met daarenboven de mogelijkheid tot het realiseren van een schuur tot 350 m².

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot het bouwen van 1000m³
- Vrij uitzicht
- Circa 10 minuten rijden van Knokke-Heist
- Circa 5 minuten rijden van Cadzand-Bad

Wilt u genieten van het Romantisch Retranchement!!, ZwinRegio Vastgoedmakelaars staat voor u klaar! Neem contact op met ons kantoor voor extra informatie of maak een afspraak voor een bezichtiging.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht