Te huurDrie winkels te huur in centrum

Vraagprijs € 2.9504524 CZ Sluis

Uniek winkelpand onderverdeeld in drie aparte winkelruimtes aan de Kapellestraat, Beestenmarkt en Oude Kerkstraat. Een werkelijk uitstekende plek om een winkel uit te baten! Tijdens alle seizoenen van het jaar loopt hier de winkelende passant. Sluis ligt als winkelstad(je) voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de grens op ca. 10 minuten van Knokke en ca. 5 kilometer van zee. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het...


Bijkomende informatie over het pand

Uniek winkelpand onderverdeeld in drie aparte winkelruimtes aan de Kapellestraat, Beestenmarkt en Oude Kerkstraat. Een werkelijk uitstekende plek om een winkel uit te baten! Tijdens alle seizoenen van het jaar loopt hier de winkelende passant.

Sluis ligt als winkelstad(je) voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de grens op ca. 10 minuten van Knokke en ca. 5 kilometer van zee. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal van bijvoorbeeld de “Efteling”.
De middenstand verenging waarbij ca. 95% van de ondernemers zijn aangesloten investeert jaarlijks ca. € 150.000 aan communicatie en promotie om de winkelstad Sluis op de kaart te zetten. In de laatste jaren werden vele bedrijven vernieuwd en overgenomen door de nieuwe generatie. Dit zorgt voor een verjonging van uitnodigende winkelconcepten.

De winkelpanden hebben de volgende oppervlakten met bijbehorende prijzen:

- Oude Kerkstraat heeft een totaal vloeroppervlak van 86,6 m² / € 3.750 p/m
- Hoek Oude Kerkstraat/Beestenmarkt heeft een totaal vloeroppervlak van 66,2 m² / € 2.950 p/m
- Kapellestraat heeft een totaal vloeroppervlak van 92,2 m² / € 3.950 p/m

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

De winkels worden momenteel gerealiseerd en zijn in het najaar van 2020 beschikbaar.

Meer informatie over deze objecten zijn te verkrijgen op ons kantoor of via info@zwinregio.com / +31 (0) 117 420688

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht