Te koopLuxe en totaal gerenoveerde vrijstaande bungalow

Vraagprijs € 955.0008300 Knokke-heist

Een luxe en totaal gerenoveerde vrijstaande bungalow met eigen opritten voor meerdere wagens, ruime garage en gelegen op een perceel van 818 m² met fraai aangelegde tuin. In 2019 heeft een allesomvattende renovatie plaatsgevonden waarbij het pand van top tot teen is vernieuwd geweest met veel oog voor detail en het geheel kenmerkt zich dan ook door een zeer stijlvolle afwerking met een hoog kwaliteitsniveau. Aan de voorzijde oogt de bungalow weliswaar bescheiden, doch aan de achterzijde en...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Een luxe en totaal gerenoveerde vrijstaande bungalow met eigen opritten voor meerdere wagens, ruime garage en gelegen op een perceel van 818 m² met fraai aangelegde tuin.
In 2019 heeft een allesomvattende renovatie plaatsgevonden waarbij het pand van top tot teen is vernieuwd geweest met veel oog voor detail en het geheel kenmerkt zich dan ook door een zeer stijlvolle afwerking met een hoog kwaliteitsniveau.

Aan de voorzijde oogt de bungalow weliswaar bescheiden, doch aan de achterzijde en binnen ontvouwt zich een uniek object met veel vrijheid.
Men betreedt de woning via een imposante hal met gastentoilet en via de fraaie gietijzeren deur met glas komen we in de ruime, lichtrijke living ingedeeld met salon met gashaard en royaal eetgedeelte. De achtergevel is volledig voorzien in grote raampartijen en schuifpuien die uitgeven op de op het Zuidwesten gelegen terras en achtertuin.
De moderne volledig ingerichte open keuken voorzien van kookeiland en Miele apparatuur nodigt uit tot kokerellen en genieten. Vanuit de keuken is er toegang naar de kelderverdieping met aansluiting voor was- en drooginstallatie. Hier bevinden zich eveneens de technieken en de zekeringenkast.
De voorkant van de woning is ingericht met 4 slaapkamers, apart toilet, een douchekamer met wastafel en een douchekamer met dubbele wastafel en dubbele douche.
Maar ook praktische punten zijn niet vergeten, zo is er een garage voor twee wagens, genoeg parkeermogelijkheden op eigen terrein en een fraai aangelegde onderhoudsvrije voor- en achtertuin met een aparte afsluitbare toegangspoort naar de achtertuin.
De woning is voorzien van vloerverwarming, airco-systeem in de master bedroom, zuiveringsinstallatie voor het water uit de regenput en een alarm-installatie met binnen en buitendetectie. Bovendien zijn er grote zonneschermen voorzien aan de achterzijde.
Gunstige ligging in een rustige, residentiële omgeving te Knokke op enkele minuten van het centrum en nabij de uitvalswegen naar Brugge, Sluis en de grootsteden.

Voor een bezichtiging van deze moderne, instap klare woning, contacteer ons op 050/630.740

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht