Te koopVorstelijk wonen aan de zee

Vraagprijs € 1.495.000 - V.O.N.4506 HW Cadzand

ZwinRegio Vastgoedmakelaars presenteert u het beste van Knokke en Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op dit stuk grond aan de duinen van Cadzand-Bad geniet u optimaal van de vrijheid die dit landgoed u te bieden heeft. De landgoedkavel is gelegen op een totaal van 14 hectare grond. Het grootste gedeelte is niet bebouwd en dit geeft het gevoel van serene rust in de natuur. Kavel 6 is een kavel van 4.000 m². Daarbij mag een hoofdgebouw van 2.500 m³ met een vloeroppervlak van 350 m²...


Bijkomende informatie over het pand

ZwinRegio Vastgoedmakelaars presenteert u het beste van Knokke en Cadzand-Bad aan de Zeeuws-Vlaamse kust. Op dit stuk grond aan de duinen van Cadzand-Bad geniet u optimaal van de vrijheid die dit landgoed u te bieden heeft.

De landgoedkavel is gelegen op een totaal van 14 hectare grond. Het grootste gedeelte is niet bebouwd en dit geeft het gevoel van serene rust in de natuur. Kavel 6 is een kavel van 4.000 m². Daarbij mag een hoofdgebouw van 2.500 m³ met een vloeroppervlak van 350 m² gebouwd worden en een bijgebouw van 200 m².

Ieder landgoedkavel op landgoed Nooren biedt ruimte voor een hoofd- en bijgebouw. De bijgebouwen van de landgoedkavels zijn georiënteerd op de toegangsweg, zodat er zo min mogelijk autobewegingen in het gebied nodig zijn. De hoofdgebouwen van de landgoedkavels zijn naar buiten georiënteerd: naar de kreek of naar het landschap.

De vermelde koopsommen zijn:
- inclusief omzetbelasting.
- inclusief registratiekosten.
- exclusief notariskosten

Wijzigingen voorbehouden.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht