Te koopWoonkavel Golfdomein Brugse Vaart

Vraagprijs € 450.0004501 NE Oostburg

Wat de landhuizen op Golfresidentie BrugseVaart aan de buitenzijde beloven, maken ze aan de binnenzijde geheel waar. Parket, natuursteen… Er is heel bewust gekozen voor het niveau en de beleving van hoogwaardige materialen en duurzame kwaliteit. Dat geldt zeker voor het sanitair dat werd geselecteerd voor de vorstelijke badkamers in de nieuwe residenties. De woonkavels van PAR5 hebben afmetingen van 1015 m² tot 1279 m² en een bouwoppervlakte van 502 m² tot 524 m² en zijn vergund voor de bouw...


Bijkomende informatie over het pand

Wat de landhuizen op Golfresidentie BrugseVaart aan de buitenzijde beloven, maken ze aan de binnenzijde geheel waar. Parket, natuursteen… Er is heel bewust gekozen voor het niveau en de beleving van hoogwaardige materialen en duurzame kwaliteit. Dat geldt zeker voor het sanitair dat werd geselecteerd voor de vorstelijke badkamers in de nieuwe residenties.

De woonkavels van PAR5 hebben afmetingen van 1015 m² tot 1279 m² en een bouwoppervlakte van 502 m² tot 524 m² en zijn vergund voor de bouw van een exclusief landhuis. Bij de aankoop van de kavel bieden wij u een reeds gemeentelijk geaccepteerd bouwplan. Dit bouwplan wordt hieronder beschreven.

PAR5
De majestueuze villa Par 5 imponeert door volume en stijl. Deze woning heeft niet één maar twee verdiepingen en een zeer ruime dubbele garage. De bovenste verdieping is een volwaardige woonetage waar u onder de kap nog enkele sfeervolle gastenkamers kunt realiseren. Waar de andere villa's al uitgesproken ruim en licht zijn, biedt deze woning de overtreffende trap. Letterlijk alles aan deze villa is exclusief. Een woning voor de meest veeleisende golfer.

In deze villa zijn de ruimtes nog net wat royaler bemeten dan in de andere woningen. De eetkamer biedt ruimte voor een fraaie, lange eettafel die u aan het eind kunt plaatsen met het zicht op het raam. Dat is pas in stijl genieten van uw uitzicht op de golfbaan…

Op de verdieping(en) heeft u meer dan genoeg ruimte voor royale slaapkamers met elk de luxe van een eigen aanliggende badkamer. De masterbedroom is uiteraard voorzien van een badkamer met alle comfort, en daarnaast een ruime dressing.

Beschikbare kavels PAR 5:
- Kavel 11: 1279 m² - €383.700 K.K. (6%)
- Kavel 16: 1015 m² - €430.000 excl. BTW
- Kavel 24: 1068 m² - €450.000 excl. BTW
- Kavel 28: 1204 m² - €572.000 excl. BTW

Bijzonderheden:
- Er is geen bouwverplichting
- Prijzen zijn exclusief BTW

Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijke rondleiding met voorstelling op de golfbaan Oostburg.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht