Te koopWoonkavel Golfdomein Brugse Vaart

Vraagprijs € 267.0004501 NE Oostburg

Direct aan de rand van de Golf- en Countryclub De Brugse Vaart in Oostburg bevindt zich een uniek en exclusief residentieel project. Dit alles op het besloten domein van Golfdomein Brugse Vaart, een landgoed in de polders van de gemeente Sluis van 6 hectaren natuurschoon. Het project biedt u bouwkavels waar u zelf uw droomhuis met unieke uitstraling en ligging realiseert. Centraal staat het beeldkwaliteitsplan waar gekozen is voor een tijdloze stijl, die aansluit bij tradities, kleuren en...


Bijkomende informatie over het pand

Direct aan de rand van de Golf- en Countryclub De Brugse Vaart in Oostburg bevindt zich een uniek en exclusief residentieel project. Dit alles op het besloten domein van Golfdomein Brugse Vaart, een landgoed in de polders van de gemeente Sluis van 6 hectaren natuurschoon.
Het project biedt u bouwkavels waar u zelf uw droomhuis met unieke uitstraling en ligging realiseert. Centraal staat het beeldkwaliteitsplan waar gekozen is voor een tijdloze stijl, die aansluit bij tradities, kleuren en materialen uit de streek.
Er is veel privacy en veiligheidsgevoel door de ruime percelen, de inplanting van de villa's en de hoge berm langs de straatzijde. Een gemeenschappelijke, geautomatiseerde inrijpoort maakt dat ongenodigde gasten het domein niet kunnen betreden.
Het project biedt de golfers, maar ook de niet-golfers een hoogwaardige woonkwaliteit op een unieke locatie waar zowel recreatief als permanent gewoond kan worden.

De bouwkavels hebben afmetingen van 656 m² tot 1437 m² en een bouwoppervlakte van 164 m² tot 217 m² en zijn vergund voor de bouw van een exclusief landhuis.

Bijzonderheden:
- Bouwverplichting, binnen de 2 jaar bouwen
- Prijzen zijn exclusief BTW

Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijke rondleiding met voorstelling op de golfbaan Oostburg.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht