Te huurHoreca in de duinen

Vraagprijs € 3.2504506 JH Cadzand

Met gepaste enthousiasme bieden we deze horecalocatie aan, gelegen op de Duinen van Cadzand – Bad in residentie “Badhuis Cadzand”. Deze plek is werkelijk uniek voor het uitbaten van een horecagelegenheid, men heeft een fenomenaal zicht op de Noordzee en de uitmonding van de Schelde. Voor Badhuis Cadzand ligt het onder architect Okra aangelegde Strand Balkon die aansluit bij de uitstralingen van het gebouw. Cadzand – Bad In Cadzand Bad is een nieuwe generatie ondernemers opgestaan die...

Horeca in de duinen

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Met gepaste enthousiasme bieden we deze horecalocatie aan, gelegen op de Duinen van Cadzand – Bad in residentie “Badhuis Cadzand”. Deze plek is werkelijk uniek voor het uitbaten van een horecagelegenheid, men heeft een fenomenaal zicht op de Noordzee en de uitmonding van de Schelde.
Voor Badhuis Cadzand ligt het onder architect Okra aangelegde Strand Balkon die aansluit bij de uitstralingen van het gebouw.

Cadzand – Bad
In Cadzand Bad is een nieuwe generatie ondernemers opgestaan die samenwerken om deze, naast het mondaine Belgische Knokke Heist gelegen badplaats, te her ontwikkelen. Dit gebeurt met een allure zoals je die in Nederland nog zelden ziet. Er ligt een ambitieuze stedenbouwkundige visie voor het hele dorp op basis waarvan op dit moment een spectaculaire kwaliteitsslag wordt gerealiseerd. De aangelegde fraaie haven van Cadzand is daarvan het meest recente resultaat. De ontwikkeling van Cadzand gaat in de komende jaren door.

Deze kwaliteitsslag uit zich de afgelopen tien jaar ook met name in de vele recreatieve nieuwbouwprojecten in de vorm van recreatieparken maar vooral appartementsgebouwen met een toevoeging van een kleine 800 woonentiteiten. Deze ontwikkeling in Cadzand-Bad zet door, hierdoor zal dit aantal blijven groeien.

Ook hebben de vijf bestaande viersterrenhotels allemaal plannen voor spectaculaire nieuwbouw. Het Strandhotel, is al sinds 2015 bezig met deze nieuwbouw. Ook naast het Badhuis Cadzand gelegen hotel de Blanke Top vergroot zijn capaciteit met ruim 100 nieuwe kamers.
Topkok Sergio Herman is begonnen met de culinaire opwaardering van Cadzand met de opening van zijn zeer succesvolle restaurants Pure C, Air Republic en Blueness.

Op de duinen is een wellnessroute gepland, met daarin, als unieke trekker, een wellnesspaviljoen op het strand. Alle hotels, maar ook het mondaine Badhuis Cadzand, een op de duinen gelegen complex met 35 zeer exclusieve appartementen spelen op de Badstatus in door state of the art wellnessfaciliteiten te bieden voor hun bezoekers. Naast wellness worden nieuwe winkels voorzien tussen het bestaande winkelcentrum en de nieuwe haven.

De horecaruimte
De begane grond van ongeveer 117 m² zal worden voorzien van vloerverwarming met een cementdekvloer, alsook worden de geïsoleerde wanden en de plafonds van de begane grond afgewerkt. Deze ruimte is nog geheel naar eigen zienswijze in te richten, waardoor men de capaciteit in couverts nog kan bepalen. Door het hoge plafond geeft het pand een ruimtelijk gevoel en de grote raamkozijnen met openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een fijne connectie met het duingebied.

Het terras
De horecaruimte heeft een aangrenzend terras van ongeveer 41 m², waar voorzieningen zijn getroffen voor het installeren van gasbranders.
Het houten vlonder terras van ongeveer 50 m² frontaal voor het pand gelegen is omringd door glaswanden en helmgras. Men kan vanaf de middag in de zon heerlijk tafelen of genieten van drankje met het fenomenale uitzicht. Ook is het op dit terras heerlijk vertoeven op zwoele zomeravonden waar men de zon ten onder kan zien gaan in de zee.

De kelder
De kelder met onder andere ruimte voor de toiletten is ongeveer 68 m2 groot en zal worden verwarmd door radiatoren. Tevens is er een afvalberging van ongeveer 9 m2 met ventilatie. Deze kelder is met een goederenlift bereikbaar vanaf de laden/lossenlocatie op de opgang. Ook is een gezamenlijke vetvangput voorzien voor de 3 horecabedrijven in de andere kelder.

Metrages:
Horecaopp. 117 m²
Terrasopp. 108 m²
kelder met toilet 68 m²
berging/parking 52 m²


Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht