Te koopPenthouse met zicht op zee

Vraagprijs € 1.095.000 - K.K.4357 AR Domburg

Wellicht het mooiste penthouse van Domburg waar u op het terras van ca. 38 m2 de gehele dag geniet van de zon, uw privacy en van het mooie uitzicht naar o.a. het strand, de zee en het Badpaviljoen van Domburg. Dit penthouse is gelegen op de 3e verdieping van Residence Wijngaerde te Domburg. Totale woonoppervlakte ca. 119 m2 en oppervlakte buitenruimte ca. 38 m2 (topetage), totaal 157 m2 aan leefruimte binnen/buiten. Goede verhuurmogelijkheden met een bruto huuropbrengst op dit moment van...


Bijkomende informatie over het pand

Wellicht het mooiste penthouse van Domburg waar u op het terras van ca. 38 m2 de gehele dag geniet van de zon, uw privacy en van het mooie uitzicht naar o.a. het strand, de zee en het Badpaviljoen van Domburg.

Dit penthouse is gelegen op de 3e verdieping van Residence Wijngaerde te Domburg.
Totale woonoppervlakte ca. 119 m2 en oppervlakte buitenruimte ca. 38 m2 (topetage), totaal 157 m2 aan leefruimte binnen/buiten.

Goede verhuurmogelijkheden met een bruto huuropbrengst op dit moment van € 55.000,- per jaar en daarmee een degelijke belegging in de Badplaats van Zeeland met dito rendement!

Residence Wijngaerde Domburg is een luxe appartementengebouw met de allure zoals alleen het Badpaviljoen die heeft.
De ligging is op een AAA-locatie in het hart van Domburg én op loopafstand van zee, strand en bos.

Via een mooi trappenhuis en/of de lift heeft u toegang naar het appartement op de 3e verdieping
Indeling van het appartement : entree, hal, 2 slaapkamers met beiden een eigen badkamer. Éen van de slaapkamers heeft toegang naar het riante terras.

Lichte woonkamer met veel ramen en een splinternieuwe open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer toegang naar het riant terras, hier geniet u volop van de zon en met voldoende ruimte voor u en uw familie/vrienden.

Volledig ingericht en voorzien van splinternieuwe luxe keuken.

Bijzonderheden
Via de toegangspoort aan de achterzijde komt men op de binnenplaats aan de Wijngaardstraat. Hier is ook de toegang tot de parkeerkelder. Per appartement is een ruime parkeerplaats en een afsluitbare berging beschikbaar in de parkeerkelder. Mogelijkheid voor een 2e parkeerplaats.

Vraagprijs is exclusief 21 % BTW. Er is een mogelijkheid tot het bijkopen van een extra parkeerplaats!

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht