Te koopIdeaal voor paardenliefhebbers!

Vraagprijs € 1.175.000 - K.K.Buiten Knokke-Heist4501 NK Oostburg

Gelegen in de polders van Sluis en op slechts 15 autominuten verwijderd van Knokke en de Zeeuwse kust ligt het landhuis 'De Margaretha Hoeve' op een perceel van bijna 1,5 ha (15.000 m²) eigen grond. Een ideaal startpunt om heerlijke tochten te maken door de Zeeuwse polders, te paard, te fiets of met de auto. Van ver ziet men het landgoed al liggen en dichterbij komend vallen direct de riante oprijlaan en de imposante Zeeuwse schuur op. Deze schuur met een oppervlakte van 240 m² is in 2000...

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Gelegen in de polders van Sluis en op slechts 15 autominuten verwijderd van Knokke en de Zeeuwse kust ligt het landhuis 'De Margaretha Hoeve' op een perceel van bijna 1,5 ha (15.000 m²) eigen grond.
Een ideaal startpunt om heerlijke tochten te maken door de Zeeuwse polders, te paard, te fiets of met de auto.

Van ver ziet men het landgoed al liggen en dichterbij komend vallen direct de riante oprijlaan en de imposante Zeeuwse schuur op. Deze schuur met een oppervlakte van 240 m² is in 2000 gerenoveerd geweest met behoud van de originele spanten en in 2018 voorzien van meerdere paardenboxen. Verschillende paddocks werden recent aangelegd, allen voorzien van een degelijke omheining.
De schuur is te bereiken vanaf het domein en heeft tevens een eigen toegang via de openbare weg. Er is voldoende parkeerruimte voor de schuur voor wagens, trailers enz.

Omschrijving
Via de oprijlaan en het tuinpad komt u bij de royale inkom met loungehoek, portaal met toilet en toegang naar de ruime en lichtrijke living. De woonkamer is doorgetrokken tot het dak en opgedeeld in een gezellige zithoek voor de ruime open haard met indrukwekkende sierschouw. Mooie bijkomstigheid is dat als u deze haard stookt u het gehele huis kunt verwarmen, middels de diverse ventilatiekanalen. Het tweede gedeelte van de woonruimte is voorzien voor een lange eettafel. Van hieruit is er toegang tot de ruime en volledig ingerichte leefkeuken met tweede open haard.
Op de bovenverdieping, toegankelijk via de trap in de woonkamer bevinden zich een ruime overloop, ruime master bedroom en een badkamer. Mooie details als het zichtbare dakgebint en de eiken balken zijn bewaard gebleven en geven de woning een charmante uitstraling.
Via de loungeruimte bereikt u het guesthouse, die ook ingericht kan worden als extra slaapkamer of kantoor.
De huidige kelder (ca. 55 m²) is ingericht is in drie ruimtes met verschillende functies; wijnkelder, was-gedeelte en sauna en fitnessruimte.

Rondom het landhuis liggen verschillende terrassen omringd met fraai aangelegd gazon en prachtige fruitbomen. Optimaal genieten van een heerlijk zonnetje of de koelte van de schaduw tijdens de hoogzomerperiode.
Verschillende weides rondom zijn geschikt voor het houden van paarden en kleinvee.

Bijzonderheden
Het landgoed ligt op een steenworp afstand van Oostburg en de golfbaan 'De Brugse Vaart', natuurreservaat 't Zwin, het gezellige winkelstadje Sluis en de badplaatsen Cadzand-Bad en Knokke. West Zeeuws Vlaanderen staat bekend om de brede en schone stranden, het weidse polderlandschap, mooie fietsroutes, karakteristieke stadjes en vele eetgelegenheden.

Ook voor deze royale woning is de overdrachtsbelasting van 2% van toepassing.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht