Te koopCommercieel pand met winkel- en woonruimte

4524 CE Sluis

Commercieel pand met 3 winkelruimtes en 2 appartementen op A - locatie gelegen in het hartje van het bruisende winkelcentrum van Sluis. Het pand ligt nabij de Groote Markt, met voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer op loopafstand. Sluis ligt als koopstad voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de grens op ca. 10 minuten van Knokke en ca. 5 kilometer van zee. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal...


Bijkomende informatie over het pand

Commercieel pand met 3 winkelruimtes en 2 appartementen op A - locatie gelegen in het hartje van het bruisende winkelcentrum van Sluis. Het pand ligt nabij de Groote Markt, met voldoende parkeergelegenheid en openbaar vervoer op loopafstand.

Sluis ligt als koopstad voor de regio en achterland van Vlaanderen centraal op de grens op ca. 10 minuten van Knokke en ca. 5 kilometer van zee. Sluis trekt op jaarbasis een vier miljoen bezoekers waarbij ze niet onder moet doen voor het bezoekersaantal van bijvoorbeeld de “Efteling”. De middenstand verenging waarbij ca. 95% van de ondernemers zijn aangesloten investeert jaarlijks ca. € 150.000 aan communicatie en promotie om de winkelstad Sluis op de kaart te zetten. In de laatste jaren werden vele bedrijven vernieuwd en overgenomen door de nieuwe generatie. Dit zorgt voor een verjonging van uitnodigende winkelconcepten.

De winkelruimtes hebben de volgende verhuurbare vloeroppervlakten (VVO):
Vrijstraat 12: 134 m²
Vrijstraat 12A: 129 m²
Vrijstraat 14: 162 m²

Bent u een ambitieus persoon en heeft u zin in een uitdaging? Maak gerust een vrijblijvende afspraak op kantoor.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht