Te koopPerfect afgewerkte woning

Vraagprijs € 399.000Westkapelle8300 Westkapelle

Perfect afgewerkte halfopen bebouwing in het centrum van Westkapelle (deelgemeente van Knokke-Heist). Voorzien van hightech technologie, prachtige tuin en een achterliggende atelierruimte. Grenzend aan het kruispunt tussen Knokke, Sluis en Brugge. Inkomhal met toilet, een grote woonkamer aan de zonnekant opgedeeld in een eet- en zithoek en bureelruimte, een volledig ingerichte open keuken en een praktische wasruimte. Douchekamer op het gelijkvloers. Op het verdiep 3 slaapkamers waarvan één...


Bijkomende informatie over het pand

Perfect afgewerkte halfopen bebouwing in het centrum van Westkapelle (deelgemeente van Knokke-Heist). Voorzien van hightech technologie, prachtige tuin en een achterliggende atelierruimte. Grenzend aan het kruispunt tussen Knokke, Sluis en Brugge.

Inkomhal met toilet, een grote woonkamer aan de zonnekant opgedeeld in een eet- en zithoek en bureelruimte, een volledig ingerichte open keuken en een praktische wasruimte. Douchekamer op het gelijkvloers.
Op het verdiep 3 slaapkamers waarvan één kinderkamer, een af te werken badkamer en een prachtig zonneterras vol op het zuiden. Volledig ingerichte zolder. Achteraan de eigendom een ingerichte atelierruimte met nutsvoorzieningen.

Indeling:
Hal met gastentoilet, deur die opent naar de woonruimte met een gashaard met een aparte open bureauruimte. De betonnen trap die naar het eerste verdiep leidt, is nog naar eigen smaak af te werken. Vervolgens ziet u een keukeneiland met een eetruimte met zicht op het gezellig terras.
Naast de keuken bevindt zich de waskamer met aansluiting voor wasmachine, droogkast en wasbak. Alsook voorzien van een mooi afgewerkte inloopdouche. Ideaal voor het opfrissen na een fietstocht of strandbezoek.

Het prachtige en ruime terras is bereikbaar via de woon- en waskamer. Afgewerkt met mooie natuurstenen en bloeiende borders. Voor de ontspanning is er een jacuzzi aanwezig en ruimte voor een eettafel. Achteraan de tuin bevindt zich de afgeschermde werkplaats met een apart urinoir en ingebouwd geluidsinstallatie.

Via een vaste houten trap langs het terras, bereikt u de prachtige lounge hoek op het eerste verdiep. Waar u ’s avonds gezellige avonden kan beleven met uw vrienden en familie. Via het bovenste terras komt u in de 2de woonkamer terecht, met de mogelijkheid om er een bureau- of een derde slaapkamer te creëren. Via de nachthal bereikt u de andere slaapkamers met veel licht inval en de tweede nog in te richten badkamer met ruimte voor een bad of inloopdouche en toilet. De master bedroom heeft voldoende ruimte om een bureauhoek of een op maat gemaakte dressing te voorzien.

Bijzonderheden:
- 3 volwaardige slaapkamers
- 2 prachtige afgewerkte terrassen
- Ruime atelierruimte achteraan de woning
- Op fietsafstand van de kust, natuurgebied ’t Zwin en Nederland en nabij de nieuwe A11
- Traphal en badkamer kan ingericht worden naar eigen smaak.
- Extra logeer- of speelruimte op de zolder

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht