Te koopInstapklaar met zeezicht

Vraagprijs € 845.000Zeedijk8300 Knokke-heist

Deze zomer nog in uw eigen appartement aan zee genieten van het gezellige Rubensplein en panoramische zichten over zee! Dit volledig gerenoveerd gemeubeld appartement is met mooie materialen en met veel oog voor detail afgewerkt. Denk hierbij aan eiken parket, natuursteen, ingemaakte kasten en inbouwverlichting. Indeling is als volgt: Mooie inkom met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer met fenomenaal zeezicht en voorzien van open volledig ingerichte keuken. Berging met aansluitingen...


Bijkomende informatie over het pand

Deze zomer nog in uw eigen appartement aan zee genieten van het gezellige Rubensplein en panoramische zichten over zee! Dit volledig gerenoveerd gemeubeld appartement is met mooie materialen en met veel oog voor detail afgewerkt. Denk hierbij aan eiken parket, natuursteen, ingemaakte kasten en inbouwverlichting.

Indeling is als volgt: Mooie inkom met gastentoilet en vestiaire, ruime woonkamer met fenomenaal zeezicht en voorzien van open volledig ingerichte keuken. Berging met aansluitingen voor was- en droogmachine.
Drie slaapkamers waarvan één met aangrenzende douchekamer en toegang naar het terras. De tweede slaapkamer is voorzien van een kastenwand met geïntegreerd dubbel bed en de derde slaapkamer is geschikt voor een stapelbed of als werkruimte of dressing in te richten.
Tweede badkamer voorzien van ligbad, toilet en lavabo.

Bijzonderheden:
- Kelder en fietsenberging
- Verwarming op gas
- Zonnig terras aan de achterzijde
- Volledig gerenoveerd met duurzame materialen

Meubilair is inbegrepen


Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht