Te koopHoreca gelegenheid met appartement

Vraagprijs € 389.000Buiten Knokke-Heist8340 Hoeke

Schitterend gelegen aan de Damse Vaart te Hoeke te midden van vele fietsroutes en het prachtige polderlandschap bevindt zich dit volledig her in te richten restaurant met bovenwoning en appartement met eigen ingang. Het pand is uitstekend bereikbaar via de N49 en gelegen in de groene driehoek Knokke- Brugge -Sluis. In de korte nabijheid zijn er meerdere horeca gelegenheden. De centrale ligging in de regio maakt dat er een ruim potentieel aan klanten is. Het gebouw dateert uit 1968 en is...


Bijkomende informatie over het pand

Schitterend gelegen aan de Damse Vaart te Hoeke te midden van vele fietsroutes en het prachtige polderlandschap bevindt zich dit volledig her in te richten restaurant met bovenwoning en appartement met eigen ingang.

Het pand is uitstekend bereikbaar via de N49 en gelegen in de groene driehoek Knokke- Brugge -Sluis. In de korte nabijheid zijn er meerdere horeca gelegenheden. De centrale ligging in de regio maakt dat er een ruim potentieel aan klanten is.

Het gebouw dateert uit 1968 en is ingedeeld als volgt:
Binnenkomst in het vroegere restaurant gedeelte. Deze zaal is zeer lichtrijk door de grote raampartijen georiënteerd op het zuidoosten en met zicht op de groene omgeving van de Damse Vaart.
De aangename barruimte biedt volop mogelijkheden. De eetzaal loopt door naar de salon met sierschouw.
Dit geeft ongeveer een 80 m² bar- en eetgelegenheid binnen.
Achter de salon bevindt zich de sanitaire ruimte, deze omvat twee toiletten, een wastafelmeubel, een aparte ruimte met 2 urinoirs en een fonteintje.
Naast de bar bevindt zich de toegang naar de serviesruimte en de keuken. Deze ruimtes met een gezamenlijke oppervlakte van ongeveer 60 m² zijn volledig gestript en kunnen naar wens worden ingericht. De keuken geeft toegang naar de aangename binnentuin die u eveneens volledig naar eigen inzicht kunt aanleggen met gras en/of terras. Via de salonruimte zou u mits aanpassingen een toegang kunnen maken naar deze tuin.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, een badkamer en apart toilet. De verdieping is in betonvloer en volledig opnieuw in te richten.
Via een aparte ingang naast het restaurant bereikt men via een trap het appartement van 56 m² dat reeds bewoonbaar is. Het appartement beschikt over een woonkamer voorzien van laminaatvloer en een open keuken. Deze is ingericht met 4-pits keramische kookplaat, dampkap, koelkast, vrieskast en ingebouwde micro-golfoven. Technische ruimte met CV-installatie en meterkast en aansluiting voor wasmachine. Ruime badkamer voorzien van douche, wastafel, handdoek-radiator en toilet.
De aan de achterkant gelegen slaapkamer biedt plaats aan een dubbel bed, een grote kastenwand en beschikt over een balkon. Van hieruit heeft u zicht op de tuin en de Polders van Hoeke.

Inpandige diepe garage met openslaande houten poort. De garage biedt eveneens toegang naar de tuin.

Bijkomende informatie:
- Het verder uitbaten van restaurant of het exploiteren van hotelkamers vereist een melding of omgevingsvergunning.
- Mogelijkheid om een terras aan de voorzijde van het restaurant te voorzien en een terras aan de waterkant. Mits
vergunning.

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht