Te huurHandelspand/winkelruimte

Vraagprijs € 2.950Centrum8300 Knokke

Uitstekende commerciële ligging in de Lippenslaan, nabij de Zoutelaan met in de onmiddellijke omgeving de gekende ketenwinkels zoals o.a. CKS, Veritas, Di, Hema, G-star, LolaLiza en H&M Dit unieke handelspand/winkelruimte is gelegen op een A+ locatie en heeft een oppervlakte van ruim 55 m² op de begane grond met een simpel keukenblok achterin de ruimte, de mezzanine beschikt over een oppervlakte van ruim 50 m² waar tevens een toilet ruimte aanwezig is. Het pand is voorzien van een...


Bijkomende informatie over het pand

Uitstekende commerciële ligging in de Lippenslaan, nabij de Zoutelaan met in de onmiddellijke omgeving de gekende ketenwinkels zoals o.a. CKS, Veritas, Di, Hema, G-star, LolaLiza en H&M

Dit unieke handelspand/winkelruimte is gelegen op een A+ locatie en heeft een oppervlakte van ruim 55 m² op de begane grond met een simpel keukenblok achterin de ruimte, de mezzanine beschikt over een oppervlakte van ruim 50 m² waar tevens een toilet ruimte aanwezig is. Het pand is voorzien van een ondergrondse kelder van 23 m² die kan worden gebruikt als stockruimte.
Het pand is gebouwd in het jaar 1995 en volledig gerenoveerd in 2015. Dit bedrijfspand is een echte eyecatcher wegens de etalage en de grote lichtinval door de vele ramen, welke u zicht geven op de drukbezochte winkelstraat van Knokke-Heist Met genoeg parkeergelegenheden voor de deur is uw bedrijfspand zeer goed bereikbaar voor publiek.

Het volledige pand is opgebouwd in een betonnen constructie met traditioneel metselwerk, spouwmuren. Verder is het voorzien van houten kozijnen met volledig dubbel glas.
De begane grond is afgewerkt met een houten vloer en de plafonds zijn vervaardigd met ingebouwde verlichting. De rest van het gebouw heeft grote raampartijen waardoor er veel natuurlijke lichtinval ontstaat.

Algemene kosten zijn € 100 per maand.
Onroerende voorheffing ten laste van de huurder

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht