Te huurRestaurant met unieke locatie.

Vraagprijs € 3.400ZeedijkZoute8300 Knokke

Restaurant met unieke locatie. Unieke kans voor uw eigen hypermoderne horecazaak, deze trendy horecazaak is gelegen op de Zeedijk van Knokke-Heist op een steenworp afstand van het befaamde Zoute. Het restaurant beschikt over een terras met adembenemend zicht over het strand, met een bewezen omzet en met een vast cliënteel biedt het u de mogelijkheden en de perfecte kans voor uw eigen horecazaak. Het restaurant heeft een capaciteit van 45 personen binnen en 35 personen buiten op het prachtige...

Restaurant met unieke locatie.

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Restaurant met unieke locatie.
Unieke kans voor uw eigen hypermoderne horecazaak, deze trendy horecazaak is gelegen op de Zeedijk van Knokke-Heist op een steenworp afstand van het befaamde Zoute.
Het restaurant beschikt over een terras met adembenemend zicht over het strand, met een bewezen omzet en met een vast cliënteel biedt het u de mogelijkheden en de perfecte kans voor uw eigen horecazaak.
Het restaurant heeft een capaciteit van 45 personen binnen en 35 personen buiten op het prachtige terras.
De professionele keuken met een 6 pits gasfornuis, Moderne oven en grote koelcel met een eigen afwas keuken bied een echte chef de mogelijkheden om zich zelf volledig te ontplooien op culinair gebied.

Durft u deze uitdaging aan?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging.

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht