Te koopHorecapand Zeedijk-het Zoute.

Vraagprijs € 995.000 - K.K.ZeedijkZoute8300 Knokke

Uw kans om Knokke-Heist op een culinaire manier terug op de kaart te zetten. Deze unieke locatie gelegen op de Zeedijk-het zoute, te Knokke-Heist biedt u de mogelijkheid om uw eigen horecadroom te realiseren. De zaal is afgewerkt met luxe materialen die er voor zorgen dat het restaurant een nette uitstraling geeft, met een capaciteit van 28 personen en 30 personen buiten op het zonnige buitenterras midden op de Zeedijk biedt deze locatie voldoende ruimte voor uw eigen horecadroom. De serre...

Horecapand Zeedijk-het Zoute.

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand


Uw kans om Knokke-Heist op een culinaire manier terug op de kaart te zetten. Deze unieke locatie gelegen op de Zeedijk-het zoute, te Knokke-Heist biedt u de mogelijkheid om uw eigen horecadroom te realiseren.
De zaal is afgewerkt met luxe materialen die er voor zorgen dat het restaurant een nette uitstraling geeft, met een capaciteit van 28 personen en 30 personen buiten op het zonnige buitenterras midden op de Zeedijk biedt deze locatie voldoende ruimte voor uw eigen horecadroom. De serre van ruim 26 m² die volledig is afgewerkt met dubbele beglazing geeft uw toekomstige gasten een unieke culinaire ervaring met een A plus uitzicht over de boulevard van het prachtige Zoute.

De professionele openkeuken die zich achterin de zaak bevindt geeft uw gasten de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen, waar de chef en zijn team zijn culinaire hoogstandjes beoefend.

Wanneer u verder doorloopt naar achteren treft u aan de rechterzijde van de 2 toiletruimtes. De koelcel en afwasruimte en de afwas ruimte bevinden zich achterin de zaak, de ruimte waar de koelcel zich begeeft is ruim 12 m² de afwasruimte van ruim 9m² de mogelijkheid biedt om 2 afwassers tijd tegelijkertijd hun taak te volbrengen.

Het Zoute van Knokke-Heist is centraal gelegen met verschillende winkels en horeca gelegenheden. De bereikbaarheid en ontsluiting van het gebied is goed, zo is er via de nationale wegen naar Zeeuws-Vlaanderen ontsluiting richting het zuiden van Nederland.

Kortom een unieke kans om uw eigen horecadroom te realiseren in Knokke!

Is uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op om meer informatie te ontvangen of om een bezoek in te plannen.

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht