Te koopInstap klaar restaurant met appartement

CentrumHeist8301 Heist

Unieke kans om uw eigen restaurant in Heist uit te baten. Het restaurant is instap klaar en is gelegen op het drukst bezochte plein te Heist. De Bolle, recent opnieuw aangelegd, is gekend voor zijn vele cafés en eetgelegenheden. Het bruisende Heist ligt op een steenworp afstand van het wel bekende Knokke en is makkelijk bereikbaar via de nationale wegen. Het pand heeft een capaciteit van totaal 56 personen binnen waarvan 16 zitplaatsen aan de bar en 20 personen in de zaal, en ook 20...


Bijkomende informatie over het pand

Unieke kans om uw eigen restaurant in Heist uit te baten. Het restaurant is instap klaar en is gelegen op het drukst bezochte plein te Heist. De Bolle, recent opnieuw aangelegd, is gekend voor zijn vele cafés en eetgelegenheden. Het bruisende Heist ligt op een steenworp afstand van het wel bekende Knokke en is makkelijk bereikbaar via de nationale wegen.

Het pand heeft een capaciteit van totaal 56 personen binnen waarvan 16 zitplaatsen aan de bar en 20 personen in de zaal, en ook 20 personen op het zonnige terras. De mogelijkheid is er om het terras midden op het plein te zetten voor een unieke locatie. Met een vloeroppervlakte van ruim 110 m² heeft u alle ruimte om een succesvolle horeca zaak te realiseren.

Het pand is gebouwd in het jaar 2005 en bestaat uit een betonnen constructie met spouwmuren. Verder is het voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas.
Het gehele restaurant is afgewerkt met een traditionele betegelde vloer. Het restaurant is verlicht met ingebouwde spots met als kroonjuweel een kristallen lamp die boven de bar hangt.
De praktisch ingerichte keuken met een 4-pits gasfornuis en voldoende koelopbergruimtes biedt u de mogelijkheid om een goede start te maken met uw nieuwe horecazaak.
Door de hyper moderne bar heeft uw toekomstige klant de kans om te aperitieven aan de bar, om vervolgens een maaltijd te nuttigen in de zaal.

Door het bijbehorende, bovengelegen appartement bent u nooit ver van uw horecazaak.
Het appartement dat zich bevindt op de eerste etage van het gebouw heeft een schitterend uitzicht over het bruisende De Bolle plein. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, een luxe badkamer, keuken met kookeiland en een aangenaam dakterras.
De perfecte kans voor uw horeca avontuur!

Documenten als download beschikbaar

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht