Te huurWinkelpand gelegen Kustlaan

Vraagprijs € 3.500CentrumZoute8300 Knokke

Dit bedrijfspand is gelegen in één van de drukst bezochte winkelstraten van het wel bekende Zoute te Knokke-Heist. Met een gevel breedte van 4 meter is dit winkelpand zeker een eyecatcher. Met een diepte van wel 21 meter heeft u voldoende ruimte voor al uw toekomstige plannen. De Kustlaan van Knokke is een centraal gelegen verzamelpunt voor verschillende winkels en horeca gelegenheden. De bereikbaarheid en ontsluiting van het gebied is goed, zo is er via de nationale wegen ontsluiting...

Winkelpand gelegen Kustlaan

Neem een kijkje in dit prachtige pand


Bijkomende informatie over het pand

Dit bedrijfspand is gelegen in één van de drukst bezochte winkelstraten van het wel bekende Zoute te Knokke-Heist. Met een gevel breedte van 4 meter is dit winkelpand zeker een eyecatcher.
Met een diepte van wel 21 meter heeft u voldoende ruimte voor al uw toekomstige plannen.
De Kustlaan van Knokke is een centraal gelegen verzamelpunt voor verschillende winkels en horeca gelegenheden. De bereikbaarheid en ontsluiting van het gebied is goed, zo is er via de nationale wegen ontsluiting richting Nederland.
Het pand heeft een luxueuze uitstraling met een aan de achterzijde raam van ruim 5 meter wat zorgt voor voldoende lichtinval.
Door meerdere parkeergelegenheden in de straat is uw bedrijfspand goed bereikbaar voor het publiek. Met een vloeroppervlakte van 100 m² heeft u de ruimte om uw bedrijf in te richten zoals u wenst. De ondergrondse kelder van ruim 50 m² heeft de capaciteit om uw voorraad veilig op te slaan.
Het volledige pand is opgebouwd met een spouwmuur wat zorgt voor een goede isolatie, de beglazing van het pand is volledig dubbel glas.
Voor de ideale temperatuur is er in het pand een airco geïnstalleerd die de temperatuur zeer aangenaam maakt tijdens de warme zomerdagen.

Is uw interesse gewekt? Neem direct contact met ons op om meer informatie te ontvangen of om een bezoek in te plannen.

Beschikbaar vanaf 1 oktober 2019.

Contacteer KnoQue over dit pand

Laat je verrassen en bekijk dit pand virtueel

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht