Te koopResidentieel gelegen villa nabij de Kalfmolen en "Boudin Sauvage"

Vraagprijs € 1.440.000Zoute8300 Knokke

Aan de rand van het Zoute is deze verrassend grote, vrijstaande villa met separaat toegankelijke praktijkruimte gelegen. De woning is o.a. voorzien van een royale woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, zes slaapvertrekken en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over een woonoppervlakte van maar liefst 270 m² welke is gelegen op een perceel van 1.011 m². Daarnaast is de ligging optimaal ten opzichte van het centrum van Knokke en al haar voorzieningen (5 autominuten) en dicht bij één van de oudste...


Bijkomende informatie over het pand

Aan de rand van het Zoute is deze verrassend grote, vrijstaande villa met separaat toegankelijke praktijkruimte gelegen. De woning is o.a. voorzien van een royale woonkamer, leefkeuken, bijkeuken, zes slaapvertrekken en drie badkamers. Dit alles is verdeeld over een woonoppervlakte van maar liefst 270 m² welke is gelegen op een perceel van 1.011 m². Daarnaast is de ligging optimaal ten opzichte van het centrum van Knokke en al haar voorzieningen (5 autominuten) en dicht bij één van de oudste golfterreinen van België, nabij het natuurgebied het Zwin en het strand.

INDELING BEGANE GROND:
Aan de voorzijde van de woning ligt een fraaie voortuin, voorzien van vaste planten. De oprit aan de rechterzijde biedt ruimte voor meerdere wagens, daarnaast kunnen er twee auto's in de aanwezige garage worden geparkeerd.

Via de voordeur komt u binnen in de entree. Hier treft u het toilet met fontein, vestiaire-ruimte en de trapopgang. De vloer is afgewerkt met natuursteen. Via de hal is de woonkamer alsmede de leefkeuken en de praktijkruimte toegankelijk.
In de sfeervolle, speels ingedeelde woonkamer geniet u van veel lichtinval en een prachtig zicht op de fraai aangelegde tuin met vijver. De vloer is afgewerkt met grote travertin tegels, de wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk en ingebouwde spots. De woonkamer is voorzien van een open haard, hetgeen bijdraagt aan de sfeer in de woning. Vanuit de woonkamer is toegang tot de achtergelegen tuin middels dubbel openslaande tuindeuren, tot de keuken en de aparte bijkeuken en tot de garage.
De leefkeuken bevindt zich aan de voorkant van de woning. Ze is voorzien van een inbouw oven, inbouw micro-golfoven, 4-pitskookplaat met afzuigkap, anderhalve spoelbak, vaatwasser en inbouw koelkast. Vanuit de keuken is er prachtig zicht op de velden.

Behoefte aan een praktijkruimte of kantoor aan huis? De woning voorziet hier alvast in door de aanwezige praktijkruimte met wachtruimte en eigen toegangsdeur aan de rechterzijde van het perceel. Vanuit dit gedeelte is er toegang naar de bijkeuken, ruime kelder en dubbele inpandige garage. De bijkeuken is voorzien van eenvoudig keukenblok met dubbele spoelbak en aansluiting voor wasmachine.

De garage is voorzien van twee handmatige roldeuren. Naast het stallen van een tweetal auto's is er voldoende overige bergruimte aanwezig. Hier bevinden zich de installaties van o.a. alarm, grijs watersysteem en centraal stofzuigersysteem.

INDELING EERSTE VERDIEPING
Via de houten trap komt u op de overloop terecht voorzien van een open gedeelte en gang die toegang verschaft aan vier ruime slaapkamers variërend in grote van 15 -22 m², twee kleinere kamers die dienst doen als dressing en strijkkamer en een apart toilet. De volledige verdieping is voorzien van laminaat vloeren. De master bedroom van 21 m² is voorzien van ingebouwde kasten en heeft een eigen badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.
Slaapkamer twee en drie zijn beide voorzien van ingebouwde kasten, wastafel en douche.
De vierde slaapkamer is de ruimste met 22 m².

Vanaf de overloop is middels een vlizotrap de volledig geïsoleerde zolder toegankelijk. Deze is gelegen boven het woningdeel en tevens zeer ruim van opzet. De stookinstallatie bevindt zich hier.

Tuin.
De gehele tuin is rondom de woning gelegen waarbij de achtertuin op het Westen is gericht. Grenzend aan de woonkamer is een groot terras aangelegd met een siervijver. De tuin is volledig omheind en fraai aangelegd in graszoden, beplanting en bomen. Eveneens is er een tuinhuis voorzien en een kennel.

BIJZONDERHEDEN:
- Unieke ligging nabij alle faciliteiten en zicht op de Polders
- Zes slaapkamers en drie badkamers
- Volledige praktijkruimte of bureel met separate toegang
- Dubbele garage en voldoende parkeerruimte
- Voorzien van zonnepanelen, alarm, grijs watersysteem via drie waterputten (2 x 10.000 liter en 1 van 2000 liter)
- Residentieel gelegen nabij de Kalfmolen

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht