Te huurWinkelruimte Lippenslaan

Vraagprijs € 4.500Centrum8300 Knokke

Zeer gunstig gelegen handelspand/winkelruimte aan de zonkant van de Lippenslaan in het gedeelte het dichtst bij de Kustlaan. Met een vloeroppervlakte van +/-91 m² en een mooie diepte is deze ruimte ideaal voor detailhandel of vrij beroep. Het is eveneens mogelijk om de naastgelegen winkel bij te huren en de twee winkelpanden in het achtergelegen gedeelte bij elkaar te voegen. Hierbij wordt er een gebruiksoppervlak van 2 maal 90 m² gerealiseerd en een kelder van 40 m². De hoogte van het...


Bijkomende informatie over het pand

Zeer gunstig gelegen handelspand/winkelruimte aan de zonkant van de Lippenslaan in het gedeelte het dichtst bij de Kustlaan.
Met een vloeroppervlakte van +/-91 m² en een mooie diepte is deze ruimte ideaal voor detailhandel of vrij beroep.

Het is eveneens mogelijk om de naastgelegen winkel bij te huren en de twee winkelpanden in het achtergelegen gedeelte bij elkaar te voegen. Hierbij wordt er een gebruiksoppervlak van 2 maal 90 m² gerealiseerd en een kelder van 40 m².
De hoogte van het plafond laat u eveneens toe om een mezzanine te realiseren.

In de nabijheid zijn de volgende gekende winkelketens vertegenwoordigd: Massimo Dutti, O'Neill, Cassis/Paprika, Hunkemöller, Kruidvat, Etam, G-star, Ralet en Maudy.

Contacteer ons voor meer inlichtingen of een bezichtiging.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht