Te huurGemeubeld drie-kamer appartement

Vraagprijs € 900CentrumZoute8300 Knokke

Zeer net, centraal gelegen, aangenaam gemeubeld appartement met klein balkon op wandelafstand van de Zeedijk, Kustlaan en Driehoeksplein. Op de tweede verdieping van deze residentie ligt dit recent gerenoveerd appartement met de volgende indeling: Inkomhal met vestiaire, berging en apart toilet. Gezellige leefruimte voorzien van een zithoek en televisie, een half open volledig ingerichte keuken met eetbar en aparte bergruimte met was/droog installatie. De drie slaapkamers zijn ruim en allen...


Bijkomende informatie over het pand

Zeer net, centraal gelegen, aangenaam gemeubeld appartement met klein balkon op wandelafstand van de Zeedijk, Kustlaan en Driehoeksplein.

Op de tweede verdieping van deze residentie ligt dit recent gerenoveerd appartement met de volgende indeling:
Inkomhal met vestiaire, berging en apart toilet.
Gezellige leefruimte voorzien van een zithoek en televisie, een half open volledig ingerichte keuken met eetbar en aparte bergruimte met was/droog installatie.
De drie slaapkamers zijn ruim en allen voorzien van voldoende kastruimte. De eerste kamer is uitgerust met een dubbel bed en veel ingebouwde kasten. De tweede slaapkamer is voorzien van een dubbel bed, kledingkast en een wastafelmeubel.
De derde slaapkamer biedt toegang naar het balkon aan de voorkant met zicht op de Kustlaan. Eveneens ingericht met ruime kledingkast. Geschikt als slaapkamer of bureau ruimte.
Douchekamer met wastafelmeubel.

Gemeenschappelijke fietsenberging en een privatieve kelder in het gebouw.
Algemene kosten zijn €45,- per maand.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht