Te koopLandhuis met bijgebouwen

Vraagprijs € 1.890.000Buiten Knokke-Heist8300 Knokke-heist

Op een werkelijk unieke plek midden in het polderlandschap op een terrein van meer dan 2,5 Ha ligt dit eigendom verscholen in de natuur. Ondanks de ultieme privacy, bevindt de woning zich op nog geen 5 minuten van het centrum van Knokke en Sluis en vlakbij de nieuwe snelweg die u in 10 minuten in Brugge brengt. Via een landweggetje bereikt u deze idyllische plek waar u s' morgens wakker wordt met het geluid van de natuur. Op deze jachtgrond van weleer komen vroeg in de ochtend de herten,...


Bijkomende informatie over het pand

Op een werkelijk unieke plek midden in het polderlandschap op een terrein van meer dan 2,5 Ha ligt dit eigendom verscholen in de natuur. Ondanks de ultieme privacy, bevindt de woning zich op nog geen 5 minuten van het centrum van Knokke en Sluis en vlakbij de nieuwe snelweg die u in 10 minuten in Brugge brengt.
Via een landweggetje bereikt u deze idyllische plek waar u s' morgens wakker wordt met het geluid van de natuur. Op deze jachtgrond van weleer komen vroeg in de ochtend de herten, ooievaars en vossen tot aan uw deur.

De huidige woning uit 1976 is gebouwd als jachthuis met gebruik van oude materialen. Ondanks zijn eenvoud vallen bij binnenkomst direct de mooie kerkvloer en de eiken balken op. Hier bevinden zich nog een aparte ruimte met gastentoilet, douche en wastafel.
Vanuit de hal is er toegang naar de ruime keuken (12 m²) vanwaar u ook toegang heeft naar het achterterras.
De zeer ruime woonkamer van 70 m² heeft een prachtige imposante haard en schouw en grote raampartijen vanwaar u uitkijkt over de velden.
Een sierlijke art-deco trap biedt toegang naar de verdieping waar zich een ruime overloop, drie slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, toilet en dubbele wastafel bevinden. Hier bevindt zich ook de elektrische warmwaterboiler.
Op de tweede verdieping, bereikbaar middels een vlizotrap is er nog een bergzolder/zolderkamer.

Het duivenhuisje op het midden van het terrein is ingericht voor de verwarmingsketel op stookolie en de elektriciteitskast. Een afvoer ten behoeve van toilet is tevens aanwezig.

Wenst u deze locatie te delen met vrienden en familie of verhuurt u graag een deel van uw oase aan derden, dan is de mogelijkheid voor handen!
De tweede nieuw gezette woning met een grondoppervlak van +/- 65 m² staat casco, en is nog volledig naar eigen smaak in te richten. Op de verdieping zijn hier 4 slaapkamers mogelijk.
Eveneens kunt u naast de woning nog een carport plaatsen. U kan mensen hier een geheel eigen plekje geven op uw landgoed.

De grote wagenschuur van 8 meter op 14 meter is een troef voor de stalling van uw auto’s en materiaal. Het volume bestaat, de fantasie is aan u om deze naar uw hand te zetten.

In de tuin rondom de woning staan er verschillende fruitbomen, waaronder appel, pruim en walnoot. De rand rond de woning is in gras met oude bomen en een natuurlijke aanleg, eenvoudig maar met een onwaarschijnlijke charme. De zichtassen vanuit de woning naar de Damse vaart zijn adembenemend.
De percelen van het eigendom bestaan uit weiland, bos en boomgaard.
Het verder van de woning gelegen bosgedeelte is overstromingsgevoelig gebied, de rest van de gronden zijn niet overstromingsgevoelig gebied.

Bijzonderheden:
- Verwarming op mazout
- Regenwaterput
- Mogelijkheid uitbaten Bed & Breakfast
- Landelijk gelegen op 5 minuten van Knokke en Sluis

In één woord…

Als u op zoek bent naar een privaat eiland van groen in de korte omgeving van het Zoute dan heeft u hier de uitzonderlijke mogelijkheid om een prachtig familie domein te realiseren.
Wij maken graag een afspraak voor een bezoek na bespreking op onze kantoren.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht