Te koopHoeve te Knokke met paardenstallen

Vraagprijs € 995.000Buiten Knokke-Heist8300 Knokke-heist

In het landelijke buitengebied van Knokke-Heist aan één van de idyllische dijkjes tussen Nederland en België ligt deze te renoveren hoeve met paardenstallen en weides. Het geheel bestaat uit een hoeve met aanbouw, grote schuur, paardenstallen en buitenpiste op een terrein van 28.100 m² weiland. Huidige indeling: De woning: Aangename woonkamer van 33 m² voorzien van mogelijkheid voor een kachel. Leefkeuken met dubbele spoelbak en zicht op het groen met bijkeuken voorzien van wasmachine- en...


Bijkomende informatie over het pand

In het landelijke buitengebied van Knokke-Heist aan één van de idyllische dijkjes tussen Nederland en België ligt deze te renoveren hoeve met paardenstallen en weides.

Het geheel bestaat uit een hoeve met aanbouw, grote schuur, paardenstallen en buitenpiste op een terrein van 28.100 m² weiland.

Huidige indeling:
De woning:
Aangename woonkamer van 33 m² voorzien van mogelijkheid voor een kachel. Leefkeuken met dubbele spoelbak en zicht op het groen met bijkeuken voorzien van wasmachine- en droogkast aansluitingen, bureauruimte die eventueel bij de keuken getrokken kan worden.
Hal met apart toilet, houten trap naar verdieping met nachthal, twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing. Badkamer voorzien van douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en toilet.
Een bergzolder toegankelijk via vlizotrap over de gehele woning.

Originele hoeve:
Gebouw met een lengte van 15,75 m en 5,75 m breedte met een verrassend grote bovenverdieping. Toegankelijk via houten vaste trap.

Schuur:
Ruime schuur voor verschillende doeleinden. Twee toegangspoorten van 3,40 m hoog en 3,20 m breed.
Voorzien van wc, enkele stallen, betonnen vloer en een verdiep met houten vloer. Nokhoogte is 7,50 m.
Aanbouw van 2,70 m bij 8,90 m.
Betonnen afzetting voor mesthoop.

Stallen:
Bijgebouw met 10 paardenstallen en ruiterkamer met een toegangspoort van 3,75 m breed en 3 m hoog, voorzien van betonnen vloer. Dak gedeeltelijk met asbestplaten afgedekt.

Buitenpiste van 20 x 40 meter.

Bijkomende informatie:
- Centrale verwarming op propaangas
- Aanwezigheid van septic tank
- Elektriciteit, water, kabel-tv en telefoon voorzieningen aanwezig
- De erfverharding is gedeeltelijk in betonplaat
- Te renoverenContacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht