Te koopVrij gelegen, royaal bouwperceel

Vraagprijs € 1.495.000 - K.K.Buiten Knokke-Heist4524KM Sluis

Een groen eiland… en dit alleen voor u!! Dat is in één lijn de samenvatting van het mooiste bouwperceel die West-Zeeuws Vlaanderen u vandaag te bieden heeft net ten zuiden van Sluis en ca. 10 minuutjes van Knokke. Gelegen langs de oude Zwingeul, genaamd de Stierskreek, is het perceel (van ca. 5 hectare groot), geheel gelegen aan het water over een lengte van circa 300meter. Een brede natuurlijke watergang gelegen op de zuidelijk kant van uw woonkavel. 's Morgens ziet u de zon in het...


Bijkomende informatie over het pand

Een groen eiland… en dit alleen voor u!!

Dat is in één lijn de samenvatting van het mooiste bouwperceel die West-Zeeuws Vlaanderen u vandaag te bieden heeft net ten zuiden van Sluis en ca. 10 minuutjes van Knokke.

Gelegen langs de oude Zwingeul, genaamd de Stierskreek, is het perceel (van ca. 5 hectare groot), geheel gelegen aan het water over een lengte van circa 300meter. Een brede natuurlijke watergang gelegen op de zuidelijk kant van uw woonkavel. 's Morgens ziet u de zon in het Oosten opkomen, welke de gehele dag over het water op de zuidgevel staat en 's avonds ondergaat boven het water in het westen.

Tijdens de vergunningsaanvraag is tijd nog moeite gespaard om het bouwblok op het perceel te verplaatsen naar het meer centrale gedeelte van het perceel. Hierdoor kunt u een woning bouwen met een unieke "Zuid West Oriëntatie".

In de winter kijkt u over de wuivende rietkraag langs de kreek, in de zomer kunt u op uw eigen vergunde aanlegsteiger genieten van een glas bij de ondergaande zon. De oever is reeds geheel aangelegd met een natuurlijk karakter. Uw perceel loopt naadloos over in het water wat zorgt voor een prachtig zicht vanuit uw woning.
Het perceel is vergund met een omzoming van groen, een eigen boomgaard, ca. vier hectare weiland rond uw woning en daardoor zit u op ruime afstand van de openbare weg die uw perceel ontsluit.

Aan de noordzijde heeft u een uitzonderlijk zicht op de gerestaureerde "Kruisschans" die als oude vesting uit de tijd van "Maurits" waakt over uw "woongebied".

In de vergunning is voorzien in het bouwen van een exclusief landgoed met een groot landhuis met een uitzonderlijk volume van ca. 1750m³ (excl. onderkeldering) die grotendeels onderkelderd mag worden indien u dat wenst. Vier slaapkamers, dressing, sauna, 3 badkamers en een royale leefruimte op het gelijkvloers met veel glas zijn ontworpen om u optimaal te laten genieten van het omliggende landschap.

Daarenboven mag u een schuur met stallen realiseren met een oppervlakte van ca. 500m² die voor al uw hobby's kan worden ingezet, van paarden tot oldtimers, … aan ruimte geen gebrek!

Wilt u uitvoerig worden geïnformeerd over dit unieke voorstel, aarzel niet ons te contacteren voor een afspraak.

Contacteer KnoQue over dit pand

Ontdek alle andere panden

Naar overzicht