Nieuwbouwprojecten


“KnoQue en ZwinRegio bieden u de Zwin Zwin situatie ...”

KnoQue en ZwinRegio beschikken samen over de licenties, de connecties en de ervaring om aan beide zijden van de grens optimaal voor u te bemiddelen… kansen te benutten. Dus ook van Nederland naar België en van België naar Nederland. Die kennis en expertise op dat gebied, dus in beide landen, is uniek in de grensstreek. De makelaars spreken de taal, kennen de lokale mores, fiscale en juridische aspecten én de wegen naar succesvolle bemiddeling.

Zoals ook het natuurgebied het Zwin zich niet laat dwingen of beperken door de grens… Gelukkig is het Zwingebied dat België en Nederland deelt zo bijzonder dat er in beide landen ‘geluk’ te vinden is. Wanneer maakt u gebruik van deze Zwin-Zwin situatie? Wij heten u alvast graag welkom in ons immokantoor in Knokke

Meer informatie

Ontdek ons aanbod in Knokke

Een passie voor nieuwbouw? Een appartement, luxe afgewerkte villa of een stuk bouwgrond waar u zelf uw droomhuis op kunt realiseren? Of wilt u graag een nieuwe vakantiewoning aankopen als tweede verblijf of investering? Bij Knoque, ons immokantoor in Knokke, bieden we u graag unieke nieuwbouwprojecten en ander nieuw vastgoed aan. Gelegen aan de Zeedijk van Knokke, in de Belgische bossen aan de Franse grens, in het winkelstadje Sluis, aan de Zeeuwse kust en meer.